Οι 40 του Ταστάνη – το Σάββατο 5 Απριλίου η ανακοίνωση των ονομάτων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη και μαζική συμμετοχή των μελών της παράταξης “ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ” Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της παράταξης.

Μετά την εισήγηση που έκανε στην συνέλευση ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ταστάνης παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πρώτα 40 ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των θέσεων και του προγράμματος της παράταξής μας.

Η δημόσια παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων θα γίνει το Σάββατο 5 Απριλίου στις 19:30 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου Κ. Αθανάτου 22 (δίπλα στα ΕΛΤΑ Τερψιθέας).

Με το πέρας των διαδικασιών τα μέλη της παράταξής μας κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα όπου ενώθηκαν με χιλιάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν κατά του πολυνομοσχεδίου σκούπας, την τελευταία εκδούλευση της κυβέρνησης σε τρόικα, τραπεζίτες και διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Τα μέλη της παράταξης ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για την Τρίτη 01/04 – 18:00 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ECOFIN Γλυφάδα 30 Μαρτίου 2014.

Μαζί ανατρέπουμε! / Μαζί δημιουργούμε!

Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294
https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.