Γιορτή Εθελοντισμού στην παραλία Γλυφάδας




 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η μέρα που θα φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά «Let’s do it Greece» πλησιάζει! Με το μήνυμα “Όλοι μαζί ομορφαίνουμε την παραλία Γλυφάδας” εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, σχολεία, φορείς, πολίτες, Δήμος Γλυφάδας και Περιφέρεια Αττικής συμμετέχουμε στην εθελοντική περιβαλλοντική δράση Let’s do it Greece 2014 «Καθαρίζουμε όλη την Ελλάδα σε μία μέρα», με την ανάπλαση και τον καθαρισμό της παραλίας Γλυφάδας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Σημείο συνάντησης η 3η παραλία Γλυφάδας (Διαμάντι) μεταξύ των σταθμών του ΤΡΑΜ Παλαιό Δημαρχείο και Παραλία Γλυφάδας και ώρα συνάντησης 10.30 πμ. Θα ακολουθήσει γιορτή και βράβευση όλων των συμμετεχόντων φορέων!

Η 6η Απριλίου είναι μια μέρα χαράς, έμπνευσης, δημιουργίας, γιορτής, το μεγαλύτερο εθελοντικό ραντεβού της χώρας! Στην πόλη μας, τη Γλυφάδα θα γιορτάσουμε τον εθελοντισμό, υλοποιώντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εξωραϊστικού ενδιαφέροντος όπως καθαρισμό της παραλίας, δεντροφύτευση, ανακύκλωση, βάψιμο των παρτεριών, υποθαλάσσιες δράσεις και πολλά παιχνίδια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, σε συνδυασμό με πολλή μουσική.

Για ακόμα μία χρονιά λοιπόν, χιλιάδες άνθρωποι από όλη τη χώρα μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας. Σκοπός μας για τις 6 Απριλίου είναι, μέσα σε μία ημέρα, όλοι εμείς, άνθρωποι κάθε ηλικίας, κοινωνικής και γεωγραφικής καταγωγής να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας, αποδεικνύοντας πως μπορούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό. Σας περιμένουμε όλους εκεί με μεγάλη θέρμη να περάσουμε αυτό το σπουδαίο μήνυμα της συνεργασίας, της χαράς και του ενθουσιασμού, προσφέροντας για τον τόπο που αγαπάμε!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.