Ελληνικό – Αργυρούπολη>H εικαστική φωτογράφος Αγγελική Σβορώνου στο Εργαστήρι Φωτογραφίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Tο Εργαστήρι Φωτογραφίας του δήμου μας το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει την εικαστική φωτογράφο Αγγελική Σβορώνου, απόφοιτο της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και κάτοχο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στις καλές τέχνες και τη φωτογραφία από το Λονδινο.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ας αναφερθεί εδώ ότι η κυρία Σβορώνου είναι ένα άτομο με ποικίλες δραστηριότητες καθότι είναι και παραγωγός της μεγάλου μήκους ταινίας κινουμένων σχεδίων “Από τη Γη στη Σελήνη” του Άγγελου Σπάρταλη που προβλήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη του δήμου μας στις 28 Φεβρουαρίου 2014 και τώρα προβάλεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας στο Κεραμεικό.

Παρουσιάζοντας η κ. Σβορώνου τη δουλειά της, μέσω προβολής αλλά και πρωτότυπων ψηφιακών εκτυπώσεων, μας έφερε σ’ επαφή με διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις του φωτογραφικού μέσου. Κατόπιν, υπήρξε επικοδομητικός και σε αρκετά ζεστό και φιλικό κλίμα διάλογος με τα μέλη του φωτογραφικού εργαστηρίου.

Σίγουρα επετεύχθει κι αυτή τη φορά, όπως και σε προηγούμενη παρόμοια εκδήλωση, ένας από τους στόχους του εργαστηρίου να φέρνει τα μέλη του σ’ επαφή με τις ποικίλες μορφές και προσεγγίσεις της τέχνης της φωτογραφίας.

Ευχόμαστε να υπάρξει και συνέχεια.

Στην εκδήλωση αυτή του εργαστηρίου μας παρευρέθη και ο δημιουργός της ταινίας “Από τη Γη στη Σελήνη” κύριος Άγγελος Σπάρταλης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.