Χρήστος Πρεκετές: Αγάπη Παιδιών “love kids”




Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κος Χρήστος Πρεκετές το Σάββατο 12 (του Λαζάρου) και την Κυριακή 13 (των Βαίων) Απριλίου 2014 απο τις 10:00 έως τις 22:00, συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά οικογενειών στον Άγιο Δημήτριο, που έχουν απόλυτη ανάγκη, σύμφωνα με στοιχεία της Κοινωνικής Πρόνοιας και τη βοήθεια του Οργανισμού Αγάπη Παιδιών – Love Kids  www.lovekids.gr
Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του υποψηφίου δημάρχου κου Χρήστου Πρεκετέ (Αγίου Δημητρίου 59) τηλ. αριθμός επικοινωνίας – 21 1012 3961.

Κατά τη διάρκεια των ωρών αυτών μπορεί οποιοσδήποτε να προσέλθει, να τοποθετήσει συμβολικά ένα μαγνητάκι του οργανισμού Αγάπη Παιδιών – Love Kids σε έναν τεράστιο τοίχο που θα κατασκευαστεί ειδικά για την ενέργεια αυτή , το οποίο κάθε μαγνητάκι αντιπροσωπεύει το ποσό του 1,25 ευρώ το ποσό το οποίο χρειάζεται ημερησίως ένα παιδί για τη σίτισή του.

Επιπλέον, μπορείτε με την οικογένεια σας να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του οργανισμούΑγάπη Παιδιών – Love Kids και τις δύο ημέρες στις 12:00μμ και στις 19:00.

Θα μπορέσουμε όλοι να μάθουμε την αποστολή ενός οργανισμού που αγωνίζεται με πάθος για να δώσει χαρά και ευτυχία στα παιδιά που έχουν απόλυτη ανάγκη.

Εκπρόσωποι του οργανισμού Αγάπη Παιδιών – Love Kids θα βρίσκονται και τις δύο ημέρες στο γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου κου Χρήστου Πρεκετέ απο τις 10:00 έως τις 22:00.

Σας περιμένω.

Χρήστος Πρεκετές
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.