Από τις 25 Απριλίου η Άντζελα Δημητρίου στο Live Stage, στη Γλυφάδα (VIDEO)




Φτιάχνει… παλάτι για τη «Λαίδη» της καρδιάς του. Μετά το πολύ πετυχημένο δισκογραφικό «Comeback» της, η Αντζελα Δημητρίου ετοιμάζει δυναμική επιστροφή και στις πίστες της Αθήνας. Ο σύντροφός της Γιώργος Λεβεντάκης νοίκιασε μεγάλο χώρο στη Γλυφάδα, ο οποίος ανακαινίζεται ριζικά αυτό το διάστημα προκειμένου να «φιλοξενήσει» τις live εμφανίσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Το μαγαζί βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό Ιωάννου Μεταξά, δίπλα σε καφετέρια που αποτελεί στέκι διαφόρων celebrities και θα λέγεται Γλυφάδα Live Stage. Εκτός απροόπτου, η Αντζελα θα κάνει εκεί την πρεμιέρα της στις 25 Απριλίου παρουσιάζοντας ένα κεφάτο πρόγραμμα, με τη σφραγίδα του μαέστρου Στέλιου Μαρή. Σ’ αυτό θα περιλαμβάνονται διάφορα καινούργια σουξέ της, με… πρώτο και καλύτερο το «Comeback», αλλά κι όλα τα διαχρονικά διαμάντια που έχει στο πλούσιο ρεπερτόριό της η διάσημη τραγουδίστρια, όπως το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» και το «Οταν η νύχτα προχωρά».

Στις live εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο, το οποίο αναμένεται να γίνει στέκι, θα πλαισιώσουν την Αντζελα νέοι καλλιτέχνες, κάτι που αποφάσισε η ίδια. Βλέπετε, είναι πάγια τακτική της να δίνει τόπο στα νιάτα προσφέροντας ευκαιρίες σε τραγουδιστές με ταλέντο που κάνουν την προσπάθειά τους.

Κατά τ’ άλλα η «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου ετοιμάζει πυρετωδώς και τη νέα γκαρνταρόμπα της εν όψει της πρεμιέρας της. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην καφετέρια δίπλα στο Γλυφάδα Live Stage να συζητάει επαγγελματικά με το μοντέλο και τάχιστα ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας Υβόννη Μπόσνιακ.

Από την πλευρά του, ο bon viveur Γιώργος Λεβεντάκης βρίσκεται πάντοτε κοντά στην αγαπημένη του και τη στηρίζει σε όλους τους τομείς. Αλλωστε, όπως μαρτυρούν άνθρωποι από τον φιλικό τους κύκλο, ο ερχομός του στη ζωή της Αντζελας και ο φλογερός τους έρωτας είναι ο λόγος που η τραγουδίστρια έχει ανέβει τόσο πολύ ψυχολογικά, διανύοντας μια από τις καλύτερες φάσεις της.

Πηγή: Espressonews
http://youtu.be/8q9aXSlgEcs

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.