Ανδρέας Κονδύλης: “η βροχή είναι γούρι!” (ΔΕΙΤΕ 6 VIDEO)
Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανδρέα Κονδύλη, στο Άνω Καλαμάκι.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Γεγονός αποτελούν πλέον τα νεοσύστατα γραφεία της Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο», στην οδό Δωδεκανήσου 47 (δίπλα στο Ταχυδρομείο). Την Παρασκευή 11/04/14 τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων μας πολιτικών γραφείων μέσα σε κλίμα άκρατης αισιοδοξίας.

Εκατοντάδες Δημότες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα, γεμίζοντας ασφυκτικά το πολιτικό γραφείο, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης λαμβάνοντας μέρος και στο μπαζάρ πλεκτών με δημιουργήματα που οι γυναίκες του Αλίμου πρόσφεραν γενναιόδωρα για την οικονομική ενίσχυση του ξενώνα Μονογονεϊκών Οικογενειών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και επί κεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο» αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης στον Άλιμο και την ανάγκη για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Με το πέρας των εγκαινίων ο Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα συνειδητοποίησα ακόμα περισσότερο το μέγεθος των ευθυνών μου, γιατί λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου, έγινε έντονα αντιληπτή η μεγάλη ανάγκη που έχουν οι Αλιμιότισες και οι Αλιμιότες για μια ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο» . «Απόψε πραγματικά είμαι βαθιά συγκινημένος για την τιμή που μου έγινε από τους συνδημότες μου, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι ξεκινάμε κάτι καινούργιο, κάτι πολύ πιο δυνατό & ουσιαστικό. Ξεκινάμε τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα είναι η αυριανή δημοτική αρχή του Αλίμου, και έτοιμη για σκληρή δουλειά».

Ο Ανδρέας Κονδύλης με μια πολύ καλή ομιλία και με ιδιαίτερο δυναμισμό, τόνισε την επιτακτική ανάγκη εκλογικής νίκης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Αλίμου, «Αγαπώ τον Άλιμο», ώστε να αρχίσει πραγματικά ο Δήμος Αλίμου να προοδεύει και να υπάρξει επιτέλους μια ανάπτυξη μέσα από μια νέα και δυναμική πνοή.

Ο Ανδρέας Κονδύλης και τα μέλη της Δημοτικής κίνησης θα συνεχίσουν την περιοδεία τους σε όλο τον Δήμο Αλίμου, επικοινωνώντας ξεκάθαρα το πρόγραμμα και τις θέσεις τους με σκοπό να κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.