Ξύπνησε μέσα του ο επαναστάτης – ο Πανάς «απελευθερώνει» τη Β’ πλαζ Βούλας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Θα μπορούσε να το είχε κάνει βέβαια πέρυσι και όχι τώρα,  παραμονές εκλογών. Το περασμένο καλοκαίρι όμως όλοι τα είχαν βάλει με τους εθελοντές που έχουν καταλάβει το κάμπινγκ της Βούλας)

Με ένα λοστό στα χέρια και τη συνδρομή των συλλόγων της περιοχής, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρος Πανάς, έσπασε το λουκέτο στην κλειστή είσοδο της Β πλαζ Βούλας. Πρόκειται για την παραλία που παραμένει επί μια δεκαετία σχεδόν κλειστή και απροσπέλαστη, με σημάδια φθοράς που την έχουν καταστήσει σχεδόν ακατάλληλη για κολύμβηση σήμερα.
Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που σκοπό είχε να δείξει παραστατικά τη βούληση της δημοτικής αρχής να περιέλθουν οι ακτές της πόλης στη διαχείριση του Δήμου, ο Σπύρος Πανάς έσκισε και την πινακίδα της εισόδου που απαγορεύει την είσοδο στην παραλία.
Το κάλεσμα είχε δοθεί με πρόταση των Συλλόγων της περιοχής και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη δυνδροφύτευση της παραλίας με αρμυρίκια.

«Θα είμαστε εδώ κάθε μέρα, να την φροντίσουμε και να την συντηρήσουμε και να φτιάξουμε την ωραιότερη παραλία της Αττικής», δήλωσε αργότερα ο δήμαρχος.

ΠΗΓΗ: infonotia.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wtEr9qWmC4o

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.