«Τριλογία Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης»




trilogia

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου σε συνεργασία με τη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, σας καλεί να συνεισφέρετε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.
Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουμε τη θεατρική «Τριλογία Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης», την οποία συνθέτουν τρεις παραστάσεις οι οποίες θα «ανέβουν» στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν του Δήμου μας (Υψηλάντου και Θησείου).
Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν είδη καθαριότητας, φάρμακα και τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας.
Παραμένουμε αταλάντευτοι στο «κανείς να μην μείνει μόνος του στην κρίση». Η «Τριλογία» αρχίζει με σκηνές και μουσική από ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου με την παράσταση «Ένα έργο που όλοι έχουμε ξαναπαίξει» από την θεατρική ομάδα Off Broadway, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στις 20:00 συγκεντρώνοντας είδη προσωπικής καθαριότητας.
Τη σκυτάλη παίρνει η παράσταση «Η Μυστική Πορεία», βασισμένη στην Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη, από την ομάδα  Έναστρες Καρδίες, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, στις 20.00. Εκείνη την ημέρα θα συλλεχθούν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η «Τριλογία» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 20.00 με την πασίγνωστη ρομαντική κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός», από το θεατρικό εργαστήρι Νέας Σμύρνης. Εκείνη τη μέρα οι θεατές της παράστασης μπορούν να φέρουν τρόφιμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.