Τεράστια συγκίνηση στο facebook για τον παπά Μάρκο




 

papamarkosgeito

Τεράστια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του παπα Μάρκου, του θρυλικού παπά της Γλυφάδας.Την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία στο κοιμητήριο της Γλυφάδας και όπως είπε η κόρη του Φιλίππα “όσοι τον αγαπούσαν ας έλθουν”

 Δείτε τι γράφουν στο facebook όσοι τον αγαπούσαν:

Giorgos Kakos
Η καθολικη αναγνωριση της ανθρωπιας, της καλοσυνης, της τιμιοτητας και της ταπεινοτητας στο προσωπο του Παπα Μαρκου απο εκατονταδες Γλυφαδιωτες, ασχετων μεταξυ των, ολων των ηλικιων, διαφορετικου χαρακτηρα, κοινωνικης θεσης και οικονομικης καταστασης μεσω των σημερινων αναρτησεων στο group (Σίγουρα είσαι παλιός Γλυφαδιώτης αν…) με αφορμη τον θανατο του με κανει να χαιρομαι. Στους δυσκολους καιρους που διαγουμε, οι ανθρωποι δεν ειμαστε τελικα τοσο κυνικοι, τοσο παρτακηδες, τοσο “καμμενοι” οσο πιστευουμε αλλα τηρουμε καποιες ανθρωπινες αξιες . Τουλαχιστον εμεις οι Γλυφαδιωτες

Philippa Poulidou ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΥΡΙΟ ΣΕΜΝΑ Κ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2ΜΜ.

(Agisilaos Mpilas ‎Σίγουρα είσαι παλιός Γλυφαδιώτης αν…)
με λυπη ανακοινωνω οτι αυριο Τεταρτη 26/3/2014 και ωρα 14:00 θα τελεσθει στο κοιμητηριο Γλυφαδας η νεκρωσιμη ακολουθια στη μνημη του παπα-Μαρκου Πουλιδη, οπως ειπε και η κορη του Φιλιππα “οσοι τον αγαπουσαν ας ελθουν”

(Agisilaos Mpilas ‎Σίγουρα είσαι παλιός Γλυφαδιώτης αν…)
με λυπη ανακοινωνω οτι αυριο Τεταρτη 26/3/2014 και ωρα 14:00 θα τελεσθει στο κοιμητηριο Γλυφαδας η νεκρωσιμη ακολουθια στη μνημη του παπα-Μαρκου Πουλιδη, οπως ειπε και η κορη του Φιλιππα “οσοι τον αγαπουσαν ας ελθουν”
Λένα Μαυρακάκη ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΑ ΜΟΥ . ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΣΟΥ!!!
 Konstadina Droulia Oikonomou Ο Παπά Μάρκος θα έχει σίγουρα καλό Παράδεισο, και θα απολαύσει εκεί όλα τα καλά που έκανε στην γή !!! Θα σε θυμόμαστε με αγάπη !!!
Georgia Stavrakou Καλο του δρομο!!!!!!συμφωνω απολυτα μαζι σου καλη μου Κωσταντινα ηταν απο τους λιγους ανθρωπους που γνωρισα με τοση καλοσυνη και ας ηταν και Παπας..
Rania Fasoula Gioukaki ο Θεος να τον αναπαυσει Ανθρωπος ηταν με ψυχη .ηταν να μας παντρεψει και μας μα καπου εμπλεξε και τελικα αλλος παπας εκανε το μυστηριο,
Maria Lagiou ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ……ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΚΗΜΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ……..
Kitsa Karikas Την ευχη σου ΠαπαΜαρκο ομονος που ηταν πραγματικα και με την κυριολεξια ΠΑΠΑΣ και αγαπουσε τους αννθρωπους και βοηθουσε εκεινους
 που το ειχαν αναγκη .
Konstantinos Deligiannis KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΤΕΡ!! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!! ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΛΙΠΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ Ν ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ!!
Theresa Octapodis Η ανάμνηση του παπά Μάρκου να ευλογεί όλον τον κόσμο και να μας αγιάζει με το βασιλικό θα μας μείνει για πάντα.Καλό παράδεισο
γεωργια κοψιδου ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑ ΜΑΡΚΟΣ? ΚΡΙΜΑ .ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ
Christos Papadimacopoulos Περασα μαζι αρκετα χρονια της ζωης μου,οικογενειακος φιλος,ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΑΠΠΑΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
Απο οτι εμαθα απο τον φιλο μου και γυιο του Αργυρη,μαλλον τα εξοδα της κηδειας θα τα αναλαβει η Μητροπολη της Γλυφαδας,
Θα περιμενα και ενα λαικο προσκυνημα για εναν πραγματικο αγωνιστη της Εκκλησιας στον Ιερο Ναο Αγιου Κωνσταντινου και Ελενης.
Που θεμελιωθηκε οταν ο ιδιος ηταν Ιερεας.
Πιστευω η Γλυφαδα σαν Δημος ποτε να μην τον ξεχασει.
Annie Giavasi
Ο γυιός μου ήταν παπαδάκι στόν Αγιο Δημήτριο μαζί με τον παπα Μάρκο τον οποίο λάτρευε. Ενα βράδυ των Φώτων ήλθαν σπίτι μετά πολλές επισκέψεις σε σπίτια Γλυφαδιωτών γιά αγιασμό. Ο παπα Μάρκος ήταν λίγο ζαλισμένος. Ζήτησα από τον γυιό μου να τον συνοδεύσει ασφαλή στο σπίτι του και το παιδί δακρυσμένο μου είπε “Αν πάθει κάτι ο Παπα Μάρκος θα τον κάνω άγαλμα!”Ισως η Γλυφάδα του το χρωστάει..
Μικροί μεγάλοι τον λάτρευαν!!!
Afroditi Komi
Κοιμηθηκε απλα και ταπεινα,χωρις πλουτη και πολυτελειες,ομως ηταν πλουσιος στην καρδια και γεματος στην ψυχη,απο την απεραντη ΑΓΑΠΗ που του ειχε ο κοσμος!Πιστευω οτι, ο,τι και να πω για ΑΥΤΟΝ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ και παλι πολυ λιγο θα ειναι…..  —
Christos Papadimacopoulos
Μερα λυπης οπως παντα για την Ελλαδα.
Μερα λυπης για την Γλυφαδα.
Μερα λυπης για την Εκκλησια
Ενας πραγματικος ΠΑΠΠΑΣ
Ο ΠΑΠΠΑΜΑΡΚΟΣ ΠΟΥΛΙΔΗΣ
εφυγε απο κοντα μας,ο πραγματικος παππας με ολη την σημασια της λεξης
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ
πατερ Μ Α Ρ Κ Ο
ισως ηταν η μοναδικη φορα που με λυπησες
στην ζωη σου.
Makis Filopoulos Εμεις ,οι παλιοι Γλυφαδιωτες,που τον γνωριζαμε,σιγουρα λυπηθηκαμε.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα της Γλυφαδας που θα τον σκεπασει.
3 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 3
Τιμολέων Πάγκαλος Τον θυμάμαι στο Γάμο μου , τον θυμάμαι σε φιλικά σπίτια που έτυχε να συναντηθούμε ….Καλο ταξίδι Παπά Μάρκο !!!!
3 ώρες πριν · Μου αρέσει!
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Αθάνατος στην μνήμη μας και στην καρδιά όλων μας…ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
2 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1
Maria Karachou Καλό ταξίδι αγεροχε γέροντα που σε εκθρονισαν γιατι ήσουν τίμιος και κοντά στους φτωχούς ενορίτες σου ας ειναι γελαστός ο παράδεισος για εσένα όπως ήσουν ν εσυ πάντα
πριν από 15 λεπτά · Μου αρέσει! · 2
Kostantinos Azgkinis KALO ταξιδι
πριν από 11 λεπτά · Μου αρέσει!
Diokourantou Rena Καλο ταξιδι Παπα Μαρκο!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.