Συνέδριο για τον τουρισμό στη Γλυφάδα




Τομέας Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας :  3ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα

«Βιώσιμη Διαχείριση Τουριστικών Επιχειρήσεων: Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Τουριστικά Γραφεία, Κρουαζιέρα»

Αγαπητοί φίλοι της εκπαίδευσης και του τουρισμού,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 3ο Συνέδριο Τουρισμού που διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2014 του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, με θέμα τη «Βιώσιμη Διαχείριση Τουριστικών Επιχειρήσεων: Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Τουριστικά Γραφεία, Κρουαζιέρα». Το Συνέδριο διεξάγεται στις 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:30 στο Δημαρχείο Γλυφάδας υπό την αιγίδα των HATTA, Δήμου Γλυφάδας και Touristorama Group.

Σκοπός του συνεδρίου, που αποτελεί θεσμό πλέον για την Γλυφάδα και την ευρύτερη τουριστική ζώνη της Νοτιοανατολικής Αττικής, είναι να προτρέψουμε και να αφυπνίσουμε σπουδαστές, αποφοίτους αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού σε θέματα βιώσιμης διαχείρισης και αναπτυξιακών σχεδίων που θα έχουν ως κέντρο βάρους ήπιες και βιώσιμες μορφές τουριστικών μοντέλων με περιβαλλοντική ευαισθησία και έμφαση στην αειφορία. Εισηγητές του Συνεδρίου είναι επαγγελματίες, ειδικοί του χώρου οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό εμπειρίες, πρακτικές, προβλέψεις και εκτιμήσεις γύρω από αυτό το μείζον για την εποχή θέμα.

 

Στο Συνέδριο συμμετέχουν: ΗΑΤΤΑ, Nel Lines, Green Evolution, Palmie Bistro, Acroterra Rosa, Touristorama Group, North Events, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν  ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.κ. Κώστας Κόκκορης και το ΤΕΙ Αθηνών μέσω εκπροσώπου του.

Δημαρχείο Γλυφάδας, Άλσους 15

Ώρα έναρξης: 11.30

 

Κράτηση Θέσεων :

Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου τηλ. 2109640117 – 2109606008

 

www.iek-xini.edu.gr / http://iek-glyfada-career-days.blogspot.gr/

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.