Ποια είναι η υποψήφια δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Άλιμο




Την διάδοχό του, Κυριακή Καμαρινού, σαν επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Άλιμο, παρουσίασε τη Δευτέρα, 17/3 ,στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δουρίδας.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Θ. Ορφανός και ο Nίκος Τσαμπαρλής από την αντιπολίτευση εξήραν τη σοβαρότητα , τη συνέπεια και το ήθος του απερχόμενου επικεφαλής και τον ευχαρίστησαν για την καθοριστική συμβολή του στη λειτουργία του Συμβουλίου και του Δήμου γενικότερα.
Θερμό και εγκάρδιο καλωσόρισμα επιφύλαξαν τόσο οι δυο προηγούμενοι όσο κα οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι, τόσο από τα έδρανα των συμβούλων , όσο και από τα καθίσματα του ακροατηρίου στην κ. Καμαρινού, η οποία βρέθηκε σε έναν οικείο χώρο αφού συμμετέχει στην επιτροπή παιδείας του δήμου πάνω από δεκαπέντε χρόνια, και σαν πρόεδρος του σωματείου των εκπαιδευτικών της περιοχής έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών ( δωρεάν συσσίτια για τα παιδιά ,συγχωνεύσεις σχολείων κ.λπ.).Η επαγγελματική της πορεία άλλωστε είτε σαν μαχόμενης δασκάλας στα σχολεία του Αλίμου, είτε σαν διευθύντριας την έφερνε καθημερινά αντιμέτωπη με τα προβλήματα των συμπολιτών της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.