Ο “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ” και το “Νότιον Σήμα” συμμετέχουν στο διήμερο δράσεων για το Ελληνικό




Εκπροσωπώντας τον Δήμο Αλίμου συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ” με το Χορευτικό Τμήμα Ποντιακών Χορών.

Το «Νότιον Σήμα» υποστηρίζει και συμμετέχει στο διήμερο δράσης των Δημάρχων Αλίμου, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γλυφάδας με θέμα «Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας» που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Μαρτίου στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού.
Το «Νότιον Σήμα» συμμετέχει με δικό του περίπτερο στο οποίο θα παρουσιάζεται το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποτρόπαιας πράξης κατά του περιβάλλοντος και των κατοίκων της Αττικής. Επίσης παρέμβαση θα κάνει η Αντιπρόεδρος του σωματείου μας, αρχαιολόγος Κων/να Καζά.
Το «Νότιον Σήμα» είναι υπέρ της αξιοποίησης του οικοπέδου του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. Είμαστε αντίθετοι και αντιστεκόμαστε σε κάθε είδους παρέμβαση στον χώρο του Αγίου Κοσμά.
Είμαστε αντίθετοι όμως και αντιστεκόμαστε σε κάθε είδους επέμβαση στην τσιμεντοποίηση του «Ελληνικού».
ΟΧΙ άλλο τσιμέντο στην Αττική !!!
Καλούμε τους κατοίκους της Αττικής να στηρίξουν τις δραστηριότητες των Δήμων, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Γλυφάδας.
Καλούμε τους κατοίκους να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν 16 και 17 Μαρτίου στο κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος»
Σας περιμένουμε στο περίπτερο του «Νοτίου Σήματος» ώστε να αποτρέψουμε την σχεδιαζόμενη «τύχη» του Ελληνικού και του Αγίου Κοσμά

ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ 3 ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ 16 & 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

 Οι Δήμοι Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης συνεχίζουν την ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ για το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους, τον αγώνα για να διασώσουν το πρώην αεροδρόμιο και την παραλία του Ελληνικού, έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους και να αντιταχθούν στο ξεπούλημά του.

Με σύνθημα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ: η τύχη του στα χέρια μας» καλούν το λαό και τη νεολαία να πάρουν μέρος στο Διήμερο Δράσεων με πολιτιστικό, αθλητικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο στις 16 & 17 Μαρτίου 2014 μέσα στο πρώην αεροδρόμιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.