O Γιώργος Παπανικολάου κοντά στις γυναίκες της Γλυφάδας




 

Κοντά στις γυναίκες της πόλης μας, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, βρέθηκαν από το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και τα μέλη του συνδυασμού προσφέροντας ένα τριαντάφυλλο και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για όσα μας προσφέρουν καθημερινά.


Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Μας» εκδήλωση για τις γυναίκες όπου ο κ. Παπανικολάου και εκατοντάδες Γλυφαδιώτισσες που βρέθηκαν κοντά μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που τις απασχολούν αλλά και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν στο πλαίσιο του δήμου.


Ο κ. Παπανικολάου σημείωσε την ανάγκη στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών, των άνεργων αλλά και εργαζόμενων γυναικών καθώς και τη σημασία προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής με πλήρη αξιοποίηση των πόρων από το νέο ΕΣΠΑ. Τόνισε την ανάγκη να εξασφαλιστεί η πρόσβαση πολύ μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου και συνεργασία με την Περιφέρεια για ολοκληρωμένο και διαρκές δωρεάν δημοτικό πρόγραμμα υγείας για τις ανασφάλιστες γυναίκες της Γλυφάδας. Οι σημερινές αποσπασματικές δράσεις όπως χαρακτηριστικά είπε δεν αρκούν για να ανακουφίσουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας Δρ Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα και η πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας Δωροθέα Ζουμπουλίδου.

(glyfada2014.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.