Γλυφάδα>Τραγουδίστρια στο Derti Club τραυματίστηκε από πανέρι στο πρόσωπο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η εικόνα είναι κακή. Κακή και στενάχωρη. Όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και μπορεί όταν συνέβη η τραγουδίστρια να αντέδρασε με χαμόγελο, όμως η συνέχεια ήταν δύσκολη. Δράμα για την νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Αβραμοπούλου η οποία την ώρα που βρισκόταν στην πίστα (στο DERTI CLUB στη Γλυφάδα) , προσπάθησε ν΄ αποφύγει ένα πανέρι με λουλούδια που κατευθυνόταν στο πρόσωπο της- σε καμία περίπτωση εσκεμμένα-αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Νοσοκομείο.

Λιπόθυμη και την αιμορραγία στα χείλη να μη σταματάει.

Η ανησυχία τόσο της ίδιας όσο και των συναδέλφων της ήταν πολύ μεγάλη. Ωστόσο το κορίτσι γλίτωσε τα χειρότερα με μόλις 2-3 ράμματα. Η εικόνα σε αυτές τις περιπτώσεις ισοδυναμεί με 1000 λέξεις και παρόλο που με δυσκολία μιλάει μετά το συμβάν, ως σωστή επαγγελματίας θα ανέβει και πάλι στην πίστα απόψε κιόλας. Περαστικά από εμάς και υπομονή.

Από τις εικόνες μπορείτε να την δείτε λίγο μετά το νοσοκομείο και την ώρα που το γεγονός συνέβη…


avramopoulou2
 
ΠΗΓΗ:blogs.gossip-tv.gr

Κι όμως: Δείτε ζημιά που κάνει νεαρή τραγουδίστρια
Τελικά σ΄αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να βλέπει πως η δουλειά του αναγνωρίζεται. Πόσο μάλλον όταν είσαι νέος στο χώρο και βλέπεις πως ο κόσμος σ΄αγαπάει και σ΄ακολουθεί. Η Κατερίνα Αβραμοπούλου εμφανίζεται σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και κάθε φορά που παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι, το μαγαζί σηκώνεται στον αέρα και ο λουλουδοπόλεμος ξεκινά.

Δείτε το κορίτσι να τραγουδάει ανάμεσα στα πανέρια και να το χαίρεται με την ψυχή της.




Συμπέρασμα; Όταν δουλεύεις και έχεις υπομονή και πάνω απ΄όλα φωνή τότε είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρεις. Ακόμη και σε αυτή την πιάτσα την χυδαία την Ελληνική την λαμογίστική.




Και η Κατερίνα όπως και κάποιοι ακόμη νέοι καλλιτέχνες αποδεικνύουν πώς σε κάθε κακώς εννοούμενο κανόνα υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.











2014 120051
unnamed (3)
unnamed - Αντίγραφο


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.