Αισιόδοξα μηνύματα για την Ανατροπή στη Γλυφάδα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Χθες το πρωί αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής μας κίνησης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο αρχιτέκτονα Τάσο Ταστάνη, πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Πολιτικών  Υπαλλήλων, Καρβελά και επισκέφθηκε καταστήματα και καφετέριες στην Ανθέων, Γούναρη κ.λ.π.

Η αντιπροσωπεία μοίρασε φυλλάδια της δημοτικής κίνησης και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής. Συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα της γειτονιάς τους και αντάλλαξε απόψεις προβάλλοντας και τις προτάσεις μας για τη λύση βασικών θεμάτων της πόλης.

Έμφαση δόθηκε στα τοπικά προβλήματα από τις λανθασμένες πολιτικές και την κακοδιαχείριση της δημοτικής αρχής καθώς και τις δυσλειτουργίες των δημοτικών υπηρεσιών, ενώ αναπτύχθηκαν οι προτάσεις μας για την ανατροπή της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης στην πόλη μας. Ξεκαθαρίσαμε τη σταθερή μας θέση για την προστασία της δημόσιας περιουσίας, τη διατήρηση της ελεύθερης παραλίας και τη διάσωση του δασικού χαρακτήρα του Υμηττού.

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχιση των προσπαθειών μας μέχρι η Ανατροπή να γίνει πράξη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την ψήφο των συνδημοτών μας.

Μαζί ανατρέπουμε!  / Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294

www.anatropistiglyfada.com/

[email protected]

www.facebook.com/AnatropiGlyfada

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.