Ένωση Τριτέκνων Γονέων Αλίμου «Τα Εισόδια της Θεοτόκου»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/2/2014 η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της νεοϊδρυθείσας κίνησης στον Άλιμο, την Ένωση Τριτέκνων Γονέων «Τα Εισόδια της Θεοτόκου», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου.
Την τελετή παρακολούθησαν σημαντικός αριθμός τρίτεκνων οικογενειών και τίμησαν με την παρουσία τους εξέχοντα πρόσωπα της Πόλης μας. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι επικεφαλείς των συνδυασμών «Άλιμος όλοι μαζί» κος Νίκος Τσαπαρλής και του νέου συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο» κος Ανδρέας Κονδύλης, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Αθλητικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων και εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου.
Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης ήταν ενημερωτικός. με εκτενή αναφορά στο καταστατικό και τους στόχους της Ένωσης, που είναι η προσπάθεια διεκδίκησης από την Πολιτεία των δικαιωμάτων των πολύτεκνων οικογενειών και στις τρίτεκνες, καθώς και η συμβολή της οικογένειας στον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του τόπου μας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιάννης Μαριόλης ευχαρίστησε τα ιδρυτικά μέλη που στήριξαν στο ξεκίνημα αυτή την προσπάθεια. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ονομασία της Ένωσης «Εισόδια της Θεοτόκου», που σηματοδοτεί την σημασία που έχει για την Πολιτιστική Κληρονομιά του Αλίμου το Εκκλησάκι αυτό. Απευθυνόμενος τέλος, στους Συλλογικούς Φορείς, ζήτησε, στα πλαίσια του Καταστατικού τους και στη βάση της αλληλεγγύης να υποστηρίξουν την προσπάθεια της νεοσυσταθείσας Ένωσης Τριτέκνων Αλίμου και κάλεσε όλους τους τρίτεκνους γονείς του Δήμου Αλίμου να εγγραφούν μαζικά, για Πρόοδο και Πολιτισμό στον Άλιμο.

«ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Μαριόλης                       Ταξιάρχης Δήμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.