Εκλογές 2014 – Γλυφάδα>Ποιοι είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Στέλιου Δίβαρη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πέντε ακόμα πρόσωπα, που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Διαδρομής.

 

Ονοματεπώνυμο Κατερίνα Αλεξανδράτου
Σπουδές – Εκπαιδεύσεις Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Βελγίου Φιλολογικά,
Μιλάω άριστα Αγγλικά , Γαλλικά και Ιταλικά, Λιγκάλα (Κονγκό)
Επαγγελματική Ιδιότητα Έμπορος/ Πρώην υπάλληλος πρεσβείας Ζαΐρ
Οικογένεια Έγγαμη με έναν γιο, με master στο Deree College στην ειδικότητα Business Management
Πολιτική και κοινωνική Δράση
Στον σύλλογο “Solidarité sans Frontières”, ήμουνα επίτιμος Πρόεδρος και προσέφερα δωρεάν τον χώρο στέγασης του Συλλόγου. Σαν Σύλλογος προσφέραμε Ιατρική Περίθαλψη, φάρμακα, τρόφιμα, ένδυση κλπ., στους Αφρικανούς στην Ελλάδα και εκτός Ελλάδος και στους Κονγκολέζους εδώ στην Αθήνα. Προσωπικά, προσφέρω ότι μπορώ στους συμπατριώτες μου, τους συμπαραστέκομαι, είτε ηθικά, είτε προσφέροντας ρουχισμό.
Λίγα Λόγια για μένα

Γεννήθηκα στο Άλμπερτ Βιλ, Βελγικό Κονγκό, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Κονγκολέζα. ‘Όταν τελείωσα το Πανεπιστήμιο παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ελληνικά.
Στα 19 μου χρόνια ταξίδεψα στην Δημοκρατία του Ζαΐρ , όπου εργάσθηκα στην Πρεσβεία της Λιβερίας.(Liberia)
Το 1980 εργάστηκα στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Ζαΐρ στην Ελλάδα έως και το 1981.
Από το 1989 μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με το εμπόριο.( εισαγωγή χημικών προϊόντων, καθαριστικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων, από την Γερμανία)

Ονοματεπώνυμο Νίκος Ευαγγέλου
Σπουδές – Εκπαιδεύσεις Αθλητικό μασάζ στην Αθλητική Ομοσπονδία Στίβου, Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401
Επαγγελματική Ιδιότητα Φυσιοθεραπευτής- Αθλητής
Πολιτική και κοινωνική Δράση
Είμαι συνεργάτης (μασέρ) σε αθλητές της εθνικής ομάδας στίβου Ελλάδας και Κύπρου. Επίσης συνεργάσθηκα με τον αθλητικό σύλλογο Φαίδημος- ΟΑΚΑ, ως μασέρ και είμαι συνεργάτης της εκπομπής- «Για μια καλύτερη ζωή», στο κανάλι του ΣΚΑΙ
Οικογένεια Έγγαμος, πατέρας ενός γιου 5 ετών
Λίγα Λόγιαγια μένα

Οι ιδιαίτερες οικογενειακές, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να υπερβώ τις «τυπικές γνώσεις» που παρέχει το Λύκειο, αυτό όμως δεν με εμπόδισε ποτέ ώστε να διευρύνω το γνωστικό μου πεδίο και να πορευτώ σε άλλες σφαίρες φωτεινές πλουτίζοντας το πνεύμα και την ψυχή μου. Ο γάμος μου σε μικρή ηλικία και η απόκτηση του γιου μου ενίσχυσαν την υπευθυνότητα μου, παραμερίζοντας την νεανική ανευθυνότητα και το εγώ, δίνοντας την θέση τους στο Εμείς! Στο αθώο προσωπάκι του γιου μου, με το φωτεινό το βλέμμα, διακρίνω τα βλέμματα όλων των παιδιών του κόσμου και η ψυχή μου σκοτεινιάζει….Αναλογίζομαι το ζοφερό και αβέβαιο μέλλον τους της εποχής μας και ….οργίζομαι! Αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να χάσουν την λάμψη τους ποτέ! Τι άλλο χρειάζεται κάποιος ώστε να αγωνισθεί για να μην χάσουν το χαμόγελό τους ποτέ; Λένε ότι ο αθλητισμός σφυριλατεί ψυχή και σώμα. Εγώ δεν έπαψα ποτέ να αθλούμαι και να συμμετέχω σε διάφορες εκδηλώσεις αθλητικές, με αποτέλεσμα, αυτό μου το βίωμα να μετατραπεί σε επαγγελματική ενασχόληση.

Ονοματεπώνυμο Νικόλαος Φυλακούρης

Σπουδές – Εκπαιδεύσεις Τεχνική Σχολή Μηχανικών
Επαγγελματική Ιδιότητα Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος (οδηγός απορριμματοφόρου )
Πολιτική και κοινωνική Δράση

Έφορος ιστιοπλοΐας στο ναυτικό όμιλο ιστιοπλοΐας Κέκροψ
και από το 2003 έως το 2011στο εξωραϊστικό σύλλογο Αγίας Μαρίνας
Οικογένεια 4 μελής με 2 παιδιά και παντρεμένος 25 χρόνια
Λίγα Λόγια για μένα

Γεννηθείς το 1957 10 Απριλίου και έκτοτε γέννημα θρέμμα κάτοικος Γλυφάδας &εργαζόμενος στο δήμο Γλυφάδας , από το 1981 έως το 2013 ως οδηγός απορριμματοφόρου , συνταξιοδοτήθηκα το 2013 έχοντας εκ των έσω γνώση του συστήματος καθαριότητας . Είμαι πατέρας 2 αγοριών 24 &18 αντίστοιχα ετών και παντρεμένος με τη γυναικά μου εδώ και 25 χρονιά. Τα παιδιά μου και η οικογένεια μου είναι για έμενα τα μεγαλύτερα διαπιστευτήρια .Ο μεγάλος μου γιος είναι ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και ο μικρός σπουδάζει Chef.
Γνωστής της Γλυφάδας από τους διαμορφωτές αυτής Σάββα Λαζαρίδη και Ματθαίο Λιούγκα , έχω δει τη Γλυφάδα να ακμάζει να ανθεί να περιέρχεται στο παρασκήνιο και σήμερα να παρακμάζει. Έτσι λοιπόν στους φαύλους καιρούς που ζούμε χωρίς πολιτικά κριτήρια και έχοντας βαθιά ριζωμένη αγάπη για το τόπο που με ανάθρεψε και τόσο πολύ αγάπησα και σαν άξονα την οικογένεια μου , έκρινα πως η ελάχιστη συμβολή μου σε αυτόν τον αγώνα της τοπικής ανεξάρτητης και δημιουργικής αυτοδιοίκηση από τον πολίτη για τον πολίτη, θα μπορούσε να συνδράμει στην αντιστροφή της παγιωμένης κατάστασης της Γλυφάδας .
Χωρίς λοιπόν συμπτώματα ιλίγγου από τη στάση στο ύψος των περιστάσεων συμμετέχω μαζί με τον Στέλιο συμμεριζόμενος και ασπαζόμενος το όραμα του για την Γλυφάδα βλέποντας στον άνθρωπο αυτό την αποστασιοποίηση και την αντίδραση σε κάθε τι παγιωμένο και κακώς κείμενο.

Ονοματεπώνυμο Ζήσης Οδυσσέας

Σπουδές – Εκπαιδεύσεις Μηχανολόγος- Μηχανικός Ενεργειακού Τομέα ΑΤΕΙ Πειραιά, Σεμινάρια
Επαγγελματική Ιδιότητα Ελεύθερος Επαγγελματίας σε τεχνικά θέματα, κλιματισμός, Υδραυλικές εγκαταστάσεις
Πολιτική και κοινωνική
Δράση Μέλος Φοιτητικής Οργάνωσης
Οικογένεια Άγαμος, 3 αδέρφια
Λίγα Λόγια για μένα

Υποστηρίζω το δίκαιο και μου αρέσει η αλλαγή. Θέλω εξέλιξη, σε όλα τα επίπεδα. Φανατικός Υποστηρικτής των καινοτομιών

Ονοματεπώνυμο Κακολύρης Ιωάννης
Σπουδές – Εκπαιδεύσεις Σχολή Αεροπορίας/ Σχολή Ιπτάμενων U.S.A
Επαγγελματική Ιδιότητα Συγγραφέας Ιστορικός
Αεροναυπηγός – Ιπτάμενος της Π.Α. συνταξιούχος

Πολιτική και κοινωνική  Δράση

Πρ. Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών και Γεν. Αντιπρόεδρος .

Οικογένεια  

Πατέρας μιας κόρης

Λίγα Λόγια για μένα

Διετέλεσε εκπαιδευτής και εξεταστής ιπταμένων καθώς και διοικητικό στέλεχος του Εθνικού Αερομεταφορέα.
Είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) και της Αμερικανικής Εταιρίας Ερευνών (ALR-N.Y)(Τ. Αντιπρόεδρος)
Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων , Ο τρίτος μάγιστρός των Ιπποτών (Ιστορία των ιπποτών της Ρόδου),ο Άγγελος του θρόνου , Οι άνεμοι του ονείρου , Λύκοι στις φωλιές των αετών και η ιστορική καταγραφή Οι πολεμιστές του Ουρανού-Κύπρος 1974

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.