Δημοσθένης Δόγκας: «Πανάς – Κωνσταντέλλος ανήκουν στο παρελθόν» (VIDEO)
 

Επίθεση στο … διπολισμό των 3Β που το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε εκατέρωθεν χτυπήματα κάτω από τη μέση εξαπέλυσε από το βήμα της κεντρικής του συγκέντρωσης στη Βάρκιζα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας.
Ο Δημοσθένης Δόγκας ζήτησε ενόψει των εκλογών οι υποψήφιοι να υιοθετήσουν έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό, μακριά από ανούσιες αντεγκλήσεις, χαρακτηρίζοντας Πανά και Κωνσταντέλλο ως “εκφραστές παρωχημένων καταστάσεων που λειτουργούν ως τροχοπέδη για το Δήμο μας”.
“Με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη έχουν οδηγήσει την πολιτική αντιπαράθεση σε επίπεδο που δεν συνάδει με την υψηλή πολιτισμική στάθμη και την κουλτούρα των κατοίκων των 3Β”, σημείωσε και συμπλήρωσε: “Καταδικάζουμε αυτή την τακτική και τους καλούμε πριν είναι αργά, να αλλάξουν στάση και να σοβαρευτούν, να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και όχι με λαϊκισμούς”. Τέλος, πρόσθεσε: “Είμαστε το μέλλον, η ανανέωση έχει κόστος αλλά η πλάστιγγα γέρνει πάντα προς το μέρος της”.
ΠΗΓΗ: infonotia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.