Nέα Σμύρνη – Τελετή λήξης Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου (VIDEO)




(γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη – nstv.gr)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος θεματικός κύκλος του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου (ΣΥΛΑΠ) για το χειμερινό εξάμηνο 2013 για τις ενότητες Ψυχική Υγεία, Βιοηθική και Λογοτεχνία.
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βεβαιώσεων, βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Ο Δήμαρχος και η επιτροπή εκπαιδευτικού έργου του ΣΥΛΑΠ παρέδωσαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Στην τελετή προήδρευσε ο Νίκος Σιούτας, Διεθυντής του 4ου Δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης,εμπνευστής και υπεύθυνος λειτουργίας του ΣΥ.ΛΑ.Π ενώ παραβρέθηκαν και απένειμαν βεβαιώσεις μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. του δήμου, Παντελής Καλογρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κλαίρη Δεληγιάννη, Νόρα Γαλανοπούλου, Θόδωρος Καστόρης, Άγγελος Σουρβίνος, Αθανάσιος Αθανασίου και Παναγιώτης Τσιάπης
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε ο Νίκος Σιούτας, σχολιάζοντας τις προκλήσεις του δεύτερου κύκλου μαθημάτων, θεωρώντας την πρωτοβουλία του ΣΥΛΑΠ ως παραγωγή πολιτισμού που φέρνει τους Νεοσμυρνιώτες πιο κοντά, ανοίγοντας δρόμους παιδείας αλλά και δια βίου μάθησης.
Τέλος, ο Γ.Γ. του δήμου, Παντελής Καλογρίδης μίλησε για τον τρίτο θεματικό κύκλο με τις θεματικές ενότητες Ψυχική Υγεία και Κοινωνική Πολιτική.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.