Βράβευση Κόκκορη από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την προσφορά του στο Ίδρυμα “Μ.Κόκκορη”




Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των ευεργετών και εθελοντών, οι οποίοι παρέλαβαν από το Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Μ.Κόκκορη», τιμητικές πλακέτες για την συνολική προσφορά του πραγματοποίησε το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή και με Σύνδρομο Down, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ιδρυμα Μ. Κόκκορη». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν όλων των τιμωμένων.

Την εκδήλωση προσεφώνησε ο Διευθυντής του Ιδρύματος και Γραμματέας του Δ.Σ. αρχιμ. Νικόδημος Φαρμάκης. Ο Μακαριώτατος Πρόεδρος αφού έλαβε τον λόγο και απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: είμαι απόψε εδώ για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την αρχή έως σήμερα κοπιάσατε και προσφέρατε στον χώρο ο καθένας αυτό που είχε δυνατότητα, προκειμένου αυτός ο χώρος να συνεχίσει να ζει με αξιοπρέπεια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον π. Νικόδημο που κατάφερε να αναπτύξει έναν τέτοιο οργανισμό προσφοράς σε τέτοιο βαθμό, ώστε πολλοί να θαυμάζουν πραγματικά αυτό το έργο».

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος για την ανεκτίμητη προσφορά του στο Ιδρυμα. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο καθώς και τη Διοίκηση του Ιδρύματος και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για το Δήμο η σημερινή μέρα. Θα συνεχίσω να στηρίζω το Ίδρυμα και παράλληλα το κοινωνικό έργο του για την στήριξη συμπολιτών μας που δοκιμάζονται».

Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δέρκων κ. Απόστολος του Οικουμενικού Θρόνου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης, ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμ. Συμεών Βολιώτης και ο υπεύθυνος του ιδρύματος, αρχιμ. Νικόδημος Φαρμάκης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό σχήμα εθελοντών του Ιδρύματος.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.