Τελείωσαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας των Δημοτικών Παρατάξεων – Ήρθε η ώρα του απολογισμού




(του Γιώργου Παπαμώκου)

Κατά παράδοση τέτοια εποχή οι Δημοτικές Παρατάξεις διοργανώνουν εκδηλώσεις με κύριο σκοπό την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο αυτών των διοργανώσεων και φέτος, μας δόθηκε η αφορμή να σχολιάσουμε αυτές τις εκδηλώσεις.
1. Κοπή πίτας ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΚ), (Πανταζόπουλος Δημήτρης)
Κατά γενική ομολογία τις εντυπώσεις έκλεψε η παράταξη του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΚ), που έχει επικεφαλής τον κο Πανταζόπουλο Δημήτρη. Η συγκέντρωση ήταν εντυπωσιακή και ενθουσιώδης. Δεκαπέντε ημέρες μετά αποτελεί ξεχωριστό πολιτικό γεγονός για την πόλη. Η εκδήλωση μας εντυπωσίασε για το μέγεθος, τον ενθουσιασμό και τον παλμό της. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές της εκδήλωσης για την άρτια προετοιμασία της. Κατά γενική ομολογία εξαιρετική ήταν η παρουσία του κου Πανταζόπουλου σε ένα Ηλιοπουλίτικο κοινό εκπληκτικό σε αριθμό και ενθουσιασμό.
Κύριε Πανταζόπουλε η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση θέλει σωστή διαχείριση και την επόμενη μέρα, μην επαναπαύεσαι σ΄ αυτήν. Μόνο σ΄ αυτήν την παράταξη υπάρχουν σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, αξιοποιείστε το στελεχιακό δυναμικό που έχετε.

2. Πίτα-Συνέδριο ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαλασόπουλος Βασίλειος)
Εκείνο το οποίο εντυπωσίασε είναι η φτώχεια της συγκέντρωσης ο προβληματισμός και η νευρικότητα. Δήμαρχε πρέπει να σε προβληματίσει η αλαζονεία και η εν γένει συμπεριφορά σου, βρίσε τον ένα, ειρωνεία τον άλλο κλπ, κάτι δεν πάει καλά, φυγόκεντρες τάσεις βλέπω γύρω σου.
Σημείωση: Δήμαρχε, το πανό που κρέμασες στο κτίριο του αρχείου Πολεοδομίας μάλλον είναι μικρό, να το κατεβάσεις και να ανεβάσεις μεγαλύτερο! Επίσης τα πανό για την εκδήλωση σου, δεν τα κατέβασες ακόμη παρότι έχουν περάσει 15 ημέρες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κατεβάζεις τα πανό άλλων παρατάξεων πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις τους.

3. Κοπή πίτας ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ (Κοκοτίνης Χρήστος)
Η συγκέντρωση της παράταξης ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ (παράταξη κόμματος εξουσίας) δεν ικανοποίησε έχοντας μικρή συμμετοχή. Αισθητή απουσία σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, απουσία κόσμου, εάν εξαιρέσουμε και τους καλεσμένους άλλων παρατάξεων τα πράγματα είναι ακόμη πιο τραγικά. Μεγάλος προβληματισμός στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, για την επόμενη μέρα.

4. Κοπή πίτας ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (Αναγνώστου Γιάννης)
Ο κος Αναγνώστου είχε μια παρουσία σε κόσμο και οργάνωση. Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία στελέχους που μέχρι πρόσφατα δήλωνε ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος με δική του παράταξη και δήλωσε ήδη ότι θα συμπορευθεί με τον κο Αναγνώστου, γεγονός που πρέπει να μετρηθεί στα συν του. Επίσης ο κος Ευσταθίου απουσίαζε, γεγονός που δε πέρασε απαρατήρητο, μήπως ετοιμάζει κάτι;
Αν τα πράγματα πάνε έτσι μέχρι τέλους θα υπάρξουν εκπλήξεις στο πολιτικά δρώμενα.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.