Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» (EIKONEΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η κοσμοσυρροή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής μας, την Παρασκευή, 21/2/14. Οι τρεις αίθουσες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου, που γέμισαν ασφυκτικά, δεν χωρούσαν τους αναρίθμητους φίλους της παράταξης, οι οποίοι κατέκλυσαν τους διαδρόμους, τους βοηθητικούς χώρους και τον εξωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και των κοινωνικών ομάδων θέλησαν να δείξουν με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους την αγάπη και την υποστήριξη τους στην παράταξή μας.
Τους ευχαριστούμε όλους και τους υποσχόμαστε να μην τους απογοητεύσουμε.
Συγκινημένος ήταν και ο Πρόεδρος της παράταξης και Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στους συνδημότες μας, τόνισε ότι μοναδικός στόχος της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» από την αρχή της ίδρυσής της ήταν, και παραμένει, η ενότητα όλων των δημοτών, για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, απ’ όποιον δημοκρατικό πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, όποια ιδεολογική ταυτότητα και αν έχουν, με στόχο την προώθηση όλων εκείνων που μας ενώνουν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κ. Ν. Ανδρουλάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κοι Ι. Προμπονάς, Αν. Ζαννιάς, Κ. Αδαμόπουλος, Γ. Αρσένης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Γρ. Λαμπράκης», κ. Γρ. Λαμπράκης, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», κ. Ελένης Θεοφάνης, ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Θ. Ορφανός, ο Δήμαρχος Καισαριανής, κ. Αντ. Καμπάκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, κ. Μπλάνας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, κ. Α. Στεργίου, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων, κληρικοί και επιχειρηματίες της πόλης μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.