Η Νέα Γενιά, “ΑΝΑΣΑ” στην Περιφέρεια Αττικής. Κωνσταντοπούλου Στέλλα, Υποψ. Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αττικής




Ονομάζομαι Κωνσταντοπούλου Στέλλα, κατάγομαι από την Καλαμάτα και είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Καλλιθέας. Είμαι 24 ετών και είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι στον Ιδιωτικό Τομέα ως Χημικός-Ερευνήτρια και παράλληλα κάνω το μεταπτυχιακό μου στον Κλάδο της Οργανικής Χημείας.

Ως άνθρωπος με ανησυχίες για την Πόλη μου και την Περιφέρεια Αττικής και βλέποντας ότι τα τελευταία χρόνια επικρατεί στασιμότητα στην κοινωνική εξέλιξη, αποφάσισα να συμμετέχω στη δράση της παράταξης Α.Ν.Α.Σ.Α., πλάι στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Αντώνη Γάκη, Διδάκτωρ Περιβάλλοντος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βλέποντας ότι οι ρυθμοί διαβίωσης στη χώρα μου αντί να είναι σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις μας πηγαίνουν σε μία εποχή του παρελθόντος. Με τις κοινωνικές αξίες να χάνονται και τα κομματικά συμφέροντα να υπερτερούν έναντι των αξιών του κάθε Πολίτη, πιστεύω πως είναι εφικτό όλοι οι νέοι άνθρωποι ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως να βγουν μπροστά σαν ομάδα και να αλλάξουν τις παρωχημένες αντιλήψεις του παρελθόντος, πηγαίνοντας τον Δήμο του ο καθένας ένα βήμα παραπέρα, όπως να αποδοθεί το παραλιακό μέτωπο ελεύθερο στους Πολίτες.

Συμμετέχω με την Α.Ν.Α.Σ.Α. ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αττικής διότι δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες και απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που σκοπό έχουν μία καλύτερη Αττική.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.