Hλιούπολη>Γιάννης Αναγνώστου: “Η Νέα Δημοτική Κίνηση είναι εδώ” (VIDEO)




Η Νέα Δημοτική Κίνηση είναι εδώ, έτοιμη να συνεχίσει τον αγώνα που άφησε στη μέση την προηγούμενη τετραετία, είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο επικεφαλής της Γιάννης Αναγνώστου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η κίνηση την Κυριακή 16/2/2014 στο Άλσος Δημήτρης Κιντής παρουσία πλήθους συμπολιτών μας και στελεχών της κίνησης.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Αναγνώστου συνέχισε με μία ιστορική αναδρομή της κίνησης, και δήλωσε οτι είναι περήφανοι για τα χρόνια που διοίκησαν, σε αντιδιαστολή με τη σημερινή διοίκηση η οποία έχει αποδειχτεί κατώτερη των περιστάσεων, αναλώνεται σε επικοινωνιακές κορώνες, διακρίνεται από έπαρση, αλαζονεία, πολιτική εμπάθεια και ρεβανσισμό που θυμίζει άλλες εποχές, ενώ προσπαθεί να αποδομήσει το έργο των προηγουμένων διοικήσεων.
Μιλώντας για τα εσωτερικά της κίνησης, είπε οτι η παράταξη ανασυγκροτείται σήμερα με ομόνοια και ομοψυχία. Ως δε προς την αλλαγή του επικεφαλής της, είπε -χωρίς πρόθεση εξουσιολαγνείας, οτι η αλλαγή του επικεφαλής της θα ειναι καταστροφική και θα στερήσει μία εκλογική νίκη. Δήλωσε οτι είναι η τελευταία προσπάθεια με επικεφαλής τον ίδιο, και μετά θα ανοίξει ο δρόμος με ομαλές αλλαγές που θα γίνουν κατα τη διάρκεια της διοίκησης.
Χαρακτήρισε ως απώλεια την ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές του πρώην δημοτικού συμβούλου Τάσου Ευσταθίου και είπε οτι λυπάται που δεν είναι στην εκδήλωση για να ακουστούν οι απόψεις του, ενώ είπε επίσης οτι η πόρτα της ΝΔΚ είναι ανοιχτή γι αυτόν.
Κλείνοντας είπε οτι η ΝΔΚ θα συνεχίσει τον αγώνα με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα, για μια ακομμάτιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση, και δεν την ενδιαφέρουν τα χρίσματα ούτε οι στηρίξεις, χωρίς όμως να τα αποκλείει.

Στις ομιλίες άλλων στελεχών και συμπολιτών μας, ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος δήλωσε την πλήρη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Αναγνώστου, προτάθηκαν τακτικές ώστε η κίνηση να μπεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με αλλαγή νοοτροπίας, ενώ υπήρξαν φωνές για κάλεσμα έπανόδου της Αργυρώς Πίκουλα που σήμερα είναι επικεφαλής της κίνησης Ανεξάρτητη Κοινωνια Πολιτών.

(ilioupolisonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.