Απόκριες στην Ηλιούπολη – όλες οι εκδηλώσεις




Ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει για μια ακόμα χρονιά εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία!

Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 σας προσκαλούμε στο Αποκριάτικο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Φλέμινγκ στις 11:00 πμ. με πολύ μουσική και χορό. Θα μοιραστούν χαρταετοί και σοκοφρέτες ΙΟΝ στους μικρούς μας φίλους και θα τους διασκεδάσουν ανιματέρ.
Την Καθαρή Δευτέρα , 3 Μαρτίου 2014, προσκαλούμε τις οικογένειες της πόλης μας για να γλεντήσουμε όλοι μαζί σε τρία μέρη από τις 11 το πρωί:
Στο Πάρκο Ναυαρίνου θα μας διασκεδάσει μουσικό συγκρότημα με παραδοσιακά τραγούδια και χορευτικό και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα δωρεάν φουσκωτά παιχνίδια. Θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα.
Στο Πάρκο Χαλικάκι θα υπάρχει dj με τραγούδια της Αποκριάς για το παραδοσιακό γλέντι και φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Πίτερ Παν» με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά της πόλης. Η διάρκεια της παράστασης είναι 50 λεπτά.
Θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα.
Στις 12:00 το μεσημέρι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης γιορτάζει τα Κούλουμα με το δικό του μοναδικό τρόπο, διοργανώνοντας παραδοσιακό γλέντι στον Προφήτη Ηλία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9940699 και στο 210-9970128.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.