Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλόγος Νέας Σμύρνης – Τουρνουά Ping – Pong (VIDEO)
(γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης – nstv.gr)
Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» βρέθηκε η κάμερα του www.nstv.gr , όπου ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σε συνεργασία με τον ΠΟΦΕΠΑ και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργάνωσαν το πρώτο διήμερο τουρνουά «Open Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 2014» για Βετεράνους και Ανεξάρτητους Άντρες και Γυναίκες.
Η προσέλευση ήταν αξιοσημείωτη καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, όπως τόνισε στην κάμερα της διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης ο Παναγιώτης Τσελέντης, Γενικός Αρχηγός Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Μάργαρης, Έφορος Πινγκ – Πονγκ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, δήλωσε ότι το νέο τμήμα του συλλόγου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αποσκοπεί στην προσέλκυση στο άθλημα Νεοσμυρνιωτών και όχι μόνο.
Με τη σειρά του, ο Βαλάντης Μανουσάκης, προπονητής πινγκ – πονγκ, μας ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά των υποψήφιων παιχτών, με πιο βασικό από όλα τη διάθεση.
Τέλος, ο υπεύθυνος οργάνωσης του τουρνουά, Γιώργος Πετρόχειλος, ο οποίος παρείχε την υλικοτεχνική υποδομή, όντας παλαίμαχος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, χαρακτήρισε την οργάνωση άκρως πετυχημένη με τις συμμετοχές να πλησιάζουν τις διακόσιες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.