Η “μάχη” του σταυρού – φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου




O υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο των Εθελοντών Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης Γλυφάδας κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Φάρμακα και υγειονομικό υλικό παρέδωσε χτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ».
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από τον Ιερό Ναό της Γλυφάδας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο κ. Γιώργος Παπανικολάου είχε μια ζεστή και ανθρώπινη συνομιλία με τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και των εθελοντών του Κοινωνικού Φαρμακείου της Γλυφάδας, καθώς και με τους κατοίκους της πόλης οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Σε δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και αφού εξήρε το έργο των εθελοντών, δήλωσε ότι «όλοι μας οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία».
Παράλληλα υπογράμμισε: «Θαυμάζω την προσπάθεια και τον αγώνα αυτών των ανθρώπων και πρέπει να παλεύουμε για το καλύτερο».
Σημειώνεται ότι μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Εθελοντών Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης Γλυφάδας κ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.