Δέσμευση Παναγιωτόπουλου για την πισίνα του ΑΝΟΓ




Από τη σελίδα  ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανείων στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βράβευσης των κορυφαίων ομάδων αθλητών και μαθητών του Ομίλου για το 2013.
Παρουσία του υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, βουλευτών , ευρωβουλευτών και πλήθος φίλων, του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη και εκατοντάδων φίλων και μελών του συλλόγου ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΝΟΓ βράβευσαν όλους τους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά αλλά και τους μαθητές που αρίστευσαν στα σχολεία τους.
Με μεγάλη ικανοποίηση αθλητές , προπονητές γονείς αλλά και η διοίκηση του ΑΝΟΓ άκουσαν τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο να δίνει διέξοδο στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την κλειστή πισίνα του Ομίλου αναγγέλοντας την δυνατότητα χρήσης για προπονήσεις στους 800 και πλέον αθλητές του Ομίλου αρχικά στο καταδυτήριο του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά κι απο τις 20 Ιανουαρίου του ενός από τα τρια κολυμβητήρια 50μ. του ίδιου αθλητικού Κέντρου.
Χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτισμού δήλωσε:
“Ξέρω οτι ο ΑΝΟΓ είναι φυτώριο πολύτιμων δυνάμεων της νεολαίας και στο χώρο του αθλητισμού. Ξέρω και την τεράστια προσπάθεια που κάνουν παιδιά και γονείς. Προσπαθούμε να δώσουμε κάποιες λύσεις καταρχήν.
Το καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά θα επαναλειτουργεί και μια 50άρα πισίνα θα είναι στη διάθεσή σας από τις 20 στο ΕΑΚΝ κι απο εκεί και πέρα να δούμε πως θα λύσουμε οριστικά το θέμα της δικής σας πισίνας. Αυτές δεν είναι παροχές είναι υποχρέωσή μας”είπε ο υπουργός Πολιτισμού .

Κ. Μιτζάλης :”Λαμπρό το μέλλον του ΑΝΟΓ”

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ο σύντομος χαιρετισμός του προέδρου του ΑΝΟΓ Κωνσταντίνου Μιτζάλη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:
“Ας ελπίσουμε το 2014 να είναι καλύτερο απο το 2013 . Η περσινή ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για τον ΑΝΟΓ . Για πρώτη φορά αναγκαστήκαμε να κλείσουμε την πισίνα μας . Το λειτουργικό κόστος της πισίνας και των εγκαταστάσεων είναι τεράστιο και δεν μας επιτρέπει να τις λειτουργούμε όλο το χειμώνα. Αυτό όμως δεν μας πτόησε. Χάρις τη σκληρή δουλειά των αθλητών , των γονέων, των προπονητών και των εφόρων καταφέραμε να έχουμε πολλές επιτυχίες . Οι ομάδες πόλο γυναικών και ανδρών κέρδισαν το πρωτάθλημα στην Α2 και επέστρεψαν στην Α1 , η ομάδα των κορασίδων αναδέχθηκε 2η πανελληνιονίκης και των νεανίδων 3η και το κολυμβητικό τμήμα μετά από πολλά χρονια αναδείχθηκε πρωταθλητής κατηγοριών .
Το μέλλον του ΑΝΟΓ είναι λαμπρό αλλά καθόλου εύκολο Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε αγωνιστικά και προσπαθούμε να βελτιώνουμε με τα λίγα που διαθέτουμε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Φέτος είναι μια χρονιά εκλογών για τον ΑΝΟΓ και για τον Δήμο. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στη θέση αυτή και του χρόνου . Θέλω όμως να παρακαλέσω και τον κύριο Υπουργό και τον κύριο Δήμαρχο να βοηθήσουν τον ΑΝΟΓ για να συνεχίσει να επιτελεί το τόσο σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει” .

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.