Τα τσούγκρισαν στην παράταξη του Βαλασόπουλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι φίλοι και τα μέλη της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» γέμισαν το Δημοτικό Αναψυκτήριο του Άλσους Δ. Κιντής, το Σάββατο 14/12/13, δίνοντας ένα μήνυμα αγωνιστικότητας, ενότητας και αισιοδοξίας, στον χορό που διοργάνωσε η παράταξη, για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας κ. Γιάννης Αντζινάς, ο οποίο τόνισε την αφοσίωση της παράταξης στις προεκλογικές της εξαγγελίες, οι οποίες υλοποιούνται με συνέπεια από την Δημοτική Αρχή καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετίας, από την ανάληψη των καθηκόντων της, και την ανάγκη ενότητας όλων των Ηλιουπολιτών, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της παράταξης και Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος, αφού τόνισε την καθημερινή, σκληρή και ανυποχώρητη μάχη που δίνει η Δημοτική Αρχή, για να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες και προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση σε όλους τους πολίτες, αναφέρθηκε στους άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε η Δημοτική Αρχή κατά το διάστημα της διοίκησης του Δήμου, στους στόχους που τέθηκαν, και στα αποτελέσματα του έργου που γίνεται σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη συστράτευσης όλων των δημοτών για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το συμφέρον της πόλης μας μάς ενώνει. Αυτή είναι θεμελιώδης επιλογή της παράταξής μας. Την πιστεύουμε και την εφαρμόζουμε σε κάθε μας βήμα. Η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» είναι εδώ για κάθε Ηλιουπολίτη και κάθε Ηλιουπολίτισσα. (…) Παραμένει μια Δημοτική Δημοκρατική Παράταξη, με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ηλιούπολης, στο πνεύμα της διοικητικής αποκέντρωσης και της ενίσχυσης του ρόλου και της αυτοδυναμίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. (…)
Ξέρουμε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι πολίτες και οι συνδημότες μας θέλουν η τοπική αυτοδιοίκηση να εμφορείται από αρχές και αξίες υπερκομματικές. Θέλουν να διοικούνται από δημοτικούς άρχοντες τίμιους, εργατικούς, συνεπείς, υπεύθυνους, δημοκρατικούς. Σταθερά προσηλωμένους σε ό,τι είναι καλό για την πόλη τους και τους ανθρώπους της. Αυτές τις αρχές υπηρετούμε αταλάντευτα, γιατί αυτές τις αρχές ενστερνισθήκαμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παράταξής μας. Δεν κρύψαμε, ούτε κρύβουμε, την πολιτική μας ταυτότητα. Γιατί στην Δημοκρατία οι ιδεολογικές και πολιτικές διαφοροποιήσεις δεν είναι μόνο θεμιτές, είναι και επιβεβλημένες. Αλλά δεν βάζουμε αυτή την ταυτότητα πάνω από το συμφέρον της πόλης μας. Μ’ αυτές τις αρχές και μ’ αυτό το συμφέρον ως πρόταγμα, θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της οκταετίας, που θα είμαστε –το πιστεύω ακράδαντα- στην διοίκηση του Δήμου.
Και μ’ αυτή την θεμελιακή τοποθέτηση, καλούμε όλους τους πολίτες να είναι στο πλευρό μας σ’ αυτόν τον αγώνα, που κοιτάζει στο μέλλον.
Όλοι μαζί για την Πόλη μας και τους Ανθρώπους της.
Αυτό είναι το σύνθημά μας.
Μ’ αυτό το σύνθημα, καλούμε όλους τους δημότες μας, ανεξάρτητα από ιδεολογική ή πολιτική τοποθέτηση, σε συστράτευση, για να αντιμετωπίσουμε με ένα μεγάλο μέτωπο δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και δημιουργικής δράσης τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.»
Μετά την ομιλία του, ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον συμπολίτη μας κ. Δημοσθένη Γεωργάκη, για την πολυετή προσφορά του στα κοινά της πόλης μας από το μετερίζι της δημοκρατικής παράταξης, την οποία ο κ. Δ. Γεωργάκης αποδέχθηκε εκφράζοντας την ειλικρινή του συγκίνηση, και τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του Δημάρχου και της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», για την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου που έχουν αναλάβει.
Ακολούθησε γλέντι, με την ορχήστρα του Χρήστου Καμπουρίδη σε λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, φαγητό, ποτό και χορός με γιορτινή διάθεση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επιφανείς συμπολίτες μας από όλους τους χώρους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και εκπρόσωποι άλλων Δήμων και πολιτειακών θεσμών.

Ανάμεσά τους
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Προμπονάς Ιάκωβος, κ. Ζαννιάς Αναστάσης, κ. Αθανασόπουλος Κώστας και κ. Βουράκης Άγγελος
Οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκης Γιώργος, κ. Καλαρρύτης Χρήστος, κ. Γιαννάκης Χρήστος, κ. Σεφτελής Κων/νος και κα Μαρκουλάκη Αικατερίνη
Οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου κ. Καλούδης Κων/νος, κ. Κοντονίκας Αλέκος και κα Ζαννιά Έμυ
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης» κ. Λαμπράκης Γρηγόρης
Οι πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, κ. Γεωργάκης Δημοσθένης και Αποστολόπουλος Χρήστος
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γαλαίος Αντώνης
Οι εκπρόσωποι των Αντιστασιακών Οργανώσεων της πόλης μας, κ. Παπάς Κων/νος, κ. Γαγάνας Ταξιάρχης και κ. Ευθυμιόπουλος Θεόδωρος
Πολλοί εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Αθλητικών και Κοινωνικών Οργανώσεων της Ηλιούπολης
Ο κ. Φωτόπουλος Ανδρέας από τον Ιερό Ναό του Απ. Παύλου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα, κ. Σωτηρόπουλος Αλέξης
Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΚΕΔΕ, και Δημοτική Σύμβουλος Μοσχάτου, κα Λουκάκη Ντένια
Και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως οι κύριοι Κ. Πόθος, Χ. Σωτηρόπουλος, Χ. Τριπόδης, Γ. Στέφας (Πρόεδρος Παλαιμάχων Ηλιούπολης), Κ. Ανδρεαδέλης (πρώην Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Ηλιούπολης), Κυραϊλίδης Χαράλαμπος (Πρόεδρος Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ελλάδας) και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.