Πρωταθλητής ο Δήμαρχος Ηλιούπολης (στους αρνητικούς χαρακτηρισμούς) χαρακτηρισμών ανάγνωσμα, συνέχεια……
(Γιώργος Κουρτίδης  -Μέλος ΕΝΑΚ)

Στο άρθρο μας του Νοεμβρίου, τελειώναμε με την παρακάτω φράση: Κάθε μήνα θα υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας, τους πιο χτυπητούς χαρακτηρισμούς, που εισέπραξε ο Δήμαρχος κος Βαλασόπουλος Βασίλης, έτσι για το καλό!!!.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

  Πιστοί στο ραντεβού μας, συνεχίζουμε τους χαρακτηρισμούς που εισέπραξε ο Δήμαρχος κος Βαλασόπουλος Βασίλης, ώστε να κλείσει και ο Δεκέμβρης.

Ποτέ άλλοτε ένας  Δήμαρχος δεν εισέπραξε τόσους πολλούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όσους κατάφερε να εισπράξει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βαλασόπουλος Βασίλης.

  Και το σπουδαιότερο, με την πάροδο του χρόνου φροντίζει να τους επιβεβαιώνει με την συμπεριφορά του και να προσθέτει νέους αρνητικούς χαρακτηρισμούς.

   Θα προσπαθήσουμε να θυμηθούμε μερικούς από τους χαρακτηρισμούς, αναφέροντας και το γεγονός που προκάλεσαν αυτούς:

  1.    Αλαζόνας,  αυταρχικός,  αντιδημοκράτης, μικροπολιτικός, οπισθοδρομικός,  απρεπής, προκλητικός,  σε επιστολή του στο  ilioupolisonline,  ο συμπολίτης μας και Δημοτικός Σύμβουλος κος Ευσταθίου Τάσος , στις 12/12/2013 έγραφε:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας αλαζονικής, αυταρχικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς από τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας, η οποία μέρα με την μέρα αυξάνεται.
Ο Δήμαρχος, προφανώς αποφάσισε στα πλαίσια μιας μικροπολιτικής στάσης, με χαρακτηριστικά παλαιοτέρων εποχών που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε, να ακολουθήσει μια πορεία που σίγουρα οδηγεί στην οπισθοδρόμηση.
Αυτή η απρεπής και προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου προς εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, φαινόμενο το οποίο έχει εμφανισθεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, είναι δείγμα έλλειψης πολιτισμένου πολιτικού ύφους και δημοκρατικής αγωγής!

  1.    Θλιβερός, Αμετανόητος,  σε επιστολή της στο  ilioupolisonline,  η Δημοτική παράταξη ΗΛΙΟΥ – πόλις, ανθρώπινη πόλη, στις 6/12/2013 έγραφε:

   Είναι πραγματικά θλιβερή η εικόνα που εμφανίζει σήμερα , η απερχόμενη  Δημοτική Αρχή – Βαλασόπουλου, στην απέλπιδα προσπάθειά της να παραμείνει γαντζωμένη στην καρέκλα της εξουσίας,
Μετά από τα σφιχταγκαλιάσματα, με τις χορηγίες της SIEMENS, το πάρτυ των Μ.Κ.Ο. και των ιδιωτικών εταιρειών, σε όλες σχεδόν τις κοινωνικές δομές (κοινωνικά παντοπωλεία ΚΔΑΠ κλπ), μετά την σχεδόν δωρεάν παραχώρηση σε ιδιώτες, γηπέδων (Δ΄ Αθλητικό Κέντρο) και κοινόχρηστων κτιρίων (Άλσος “ Δ. Κιντής”, Sports Café ), έχουμε φτάσει πια στο σημείο να χαρίζουμε σε ιδιώτες “διαδρομές” στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

  1.    Προφήτης, Ανάλγητος, Αδιάφορος,  η εφημερίδα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙA, με συντάκτη την ntora, στις 14/11/2013 έγραφε:

  ” ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ… ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ”         Επί τρία χρόνια η αναλγησία και η αδιαφορία του δημάρχου και του εκκαθαριστή είναι απολύτως απαράδεκτη. Και αποδεικνύει βεβαίως την… ενοχή επί του θέματος, πρωτίστως του δημάρχου… Δηλώνει με θράσος πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν τον αφορά, το θέμα έχει κλείσει και όταν τελειώσει ο κ. Καραχάλιος την εκκαθάριση,θα ενημερωθούν οι πολίτες ”με το γάντι” φαντάζομαι, για το ”φέσι” που θα τούς φορέσετε, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής! 

  Η αναδημοσίευση των χαρακτηρισμών γίνεται για τους παρακάτω λόγους:

  • Να θυμάται ο Δημότης πως χαρακτηρίζεται ο Δήμαρχος
  • Να προβληματίζεται ο Δημότης πως είναι δυνατόν να εκπροσωπείται από ένα Δήμαρχο που έχει συγκεντρώσει τόσους αρνητικούς χαρακτηρισμούς
  • Να γνωρίζει ο Δημότης πόσο σημαντική και  επίκαιρη είναι η δέσμευση του ΕΝΑΚ «ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

    Είναι αλήθεια ότι οι χαρακτηρισμοί που έχουν δοθεί στον Δήμαρχο είναι άπειροι. Ξεκινώντας την σταχυολόγηση αυτών των χαρακτηρισμών, βρεθήκαμε στην δύσκολη θέση ποιους θα αναδημοσιεύσουμε. Επιλέξαμε τους πιο επίκαιρους.

  Ετσι και αλλιώς κάθε μήνα θα υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας, τους πιο χαρακτηριστικούς, για να μην ξεχνιόμαστε!!!.

Γιώργος Κουρτίδης

Μέλος ΕΝΑΚ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.