Γνωστός υπουργός “έκανε μεγάλη ζημιά” στην Πάολα




(antinews.gr)

Κάποτε ο Καραμανλής είχε ζητήσει από τους υπουργούς του να κινούνται «σεμνά και ταπεινά».  Σωστή μεν η εντολή, αλλά στην πορεία κάποιοι έκαναν τα δικά τους παιχνίδια, γι’ αυτό και η ΝΔ καταποντίστηκε από τον ανύπαρκτο Παπανδρέου. Αν ακολουθούσαν το σεμνά και ταπεινά κάποιοι μεγαλόσχημοι ίσως να μην είχαμε φτάσει ως εδώ.

Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι το σεμνά και ταπεινά είχε ειπωθεί σε μια περίοδο που… λεφτά υπήρχαν ή τουλάχιστον δεν ήταν η σημερινή κατάσταση.

Και πάμε στο σήμερα. Το σεμνά και ταπεινά είναι αυτονόητο για τους υπουργούς και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Όταν ο κόσμος πεινάει και κρυώνει δε μπορεί κανένας να προκαλεί, ακόμη κι αν έχει λεφτά. Η επίδειξη σε τέτοιους καιρούς είναι ανήθικη και δείχνει έλλειψη σεβασμού στις θυσίες των Ελλήνων. Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά;

Διότι υπάρχει ένα περιστατικό που μας διηγήθηκαν και δεν χωρά αμφισβήτηση. Αφορά υπουργό που είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος και θα έχει μεγάλες… φουρτούνες αν συνεχίσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια… αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή.

Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη «ζημιά» στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του. Μάλιστα έδειχνε να αδιαφορεί για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν θαμώνες του καταστήματος οι οποίοι σχολίαζαν: «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».

Κάποιος πρέπει να «μαζέψει» τον εν λόγω κύριο. Μπορεί να αδιαφορεί για την εικόνα του και να το ρίχνει στην εορταστική περίοδο, αλλά είναι στέλεχος μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Δε συνάδει, επομένως, η συμπεριφορά του αυτή με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας. Μπορεί να είχε συνηθίσει να είναι «καλομαθημένο παιδί» αλλά κάποτε πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

22 σχόλια στο Γνωστός υπουργός “έκανε μεγάλη ζημιά” στην Πάολα

  1. NEMESIS είπε:

    ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ.
    Με τον ιδιο τροπο που προσγειωθηκε και καποια βικυ αν την εχετε ακουστα
    Μια απορια ομως ρε παιδια: εκεινο το “εθνικής; σωτηρίας” περιλαμβανει και ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ;
    Ρε παιδια ενταξει θα ψηφισουμε ΝΔ για να μην ελθει ο συριζα, οπως καποτε ψηφιζαμε ΝΔ για να νικηθει το πασοκαριο (κατι που ΠΟΤΕ δεν καταφερε η ΝΔ). Δεν ειμαστε ομως και ηλιθιοι

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ είπε:

    Εκλέγεται μήπως στη Β ? Γιατί είναι ακόμη στην κυβέρνηση?

  3. Μανιάτης είπε:

    Φάκτορα,
    αγωνιάς πραγματικά για την Παράταξη.
    Όμως, ρεπορτάζ χωρίς όνομα είναι φιλί λαθραίο…

    Είναι δυνατόν ατό το ανθρωπάκι να παραμαίνει στην κυβέρνηση;
    Η δυσφορία πέφτει στον πρωθυπουργό!

    • factorx είπε:

      Ας με ρωτήσουν να τους πω – η πληροφορία δεν αμφισβητείται – εόναι σαν να μου την είπε ο πιοέγκυρος άνθρωπος του κόσμου – αν ειχα φωτογραφία θα έγραφα και το όνομα

  4. ΠΕΛΙΑΣ είπε:

    Γιατί δεν τον φτύσαν 2-3 θαμώνες να ντραπεί και να φύγει;ι

    • tassos.κ είπε:

      Ποιός θα τον διώξει; Αφού είναι το “πειθήνιο” όργανο και ό,τι του λένε κάνει…. (βλ. (ν)τροπολογία για Αγροτοσυνδικαλιστές). Αυτό μας ενόχλησε τώρα…. Τι καλά ξέρουν ορισμένοι να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο……….

  5. nikos87 είπε:

    ίσως είναι πρίγκιπας δηλαδή διάδοχος πολιτικής οικογένειας, έτσι δεν χρειάζεται να δώσει λόγο σε κανένα. Το υπουργείο είναι της ξηράς ή της θάλασσας? Ετσι για να ξέρουμε ποιοι δεν θα ξαναδουν την Βουλή.

  6. Γιωργος Π είπε:

    Είναι προφανές ποιός είναι… Γενικά ο συγκεκριμένος δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός στο κομμάτι του υπουργείου, αλλά έχει έντονη ¨κοσμική ζωή” από παλιά, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά όσο ναναι σε εποχές σαν τη σημερινή θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση. Το θέμα είναι όσοι ασχολούνται απο εδώ και πέρα με την πολιτική και ιδιαίτερα αν είναι και υπουργοί, να καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ζουν με τον τρόπο που ζούσαν πριν καποια χρόνια, ακόμα και αν έχουν νόμιμα την προσωπική τους περιουσία. Για κάποια χρόνια ακόμη χρειάζεται να έχουν χαμηλό προφίλ. Ας πήγενε σε μια ταβερνούλα, να πιει ένα κρασί και να πληρώσει 30-40 ευρώ και δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα.

  7. ο εμπεσών εις τους ληστάς είπε:

    Αν είχαν συνειδητοποιήσει την κατάσταση της χώρας, υπουργοί και βουλευτές θα έπρεπε να ζουν σαν καλόγεροι. Για να δίνουν το παράδειγμα.

    • Eva είπε:

      Την έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση της χώρας
      αλλά απλά δεν ενδιαφέρονται.
      Για ποιόν να ζήσουν (η να φαίνεται οτι ζουν)
      σαν καλόγεροι????? Για το λαό?
      Άντε καλέ…

  8. Δήμητρα είπε:

    Απορίας άξιον: Ο υπουργός έχει εξασφαλισμένο ….. “Α” εισόδημα και το καταθέτει σε ρεσορτ τύπου Αστέρα, κ.α., νυχτερινά κέντρα και αοιδούς κλπ …Οι υπόλοιποι θαμώνες…. “ποιοί” είναι …. ; Διασκεδάζουν (δωρεάν;…) …. την ανέχειά τους….. μαζί με… “υψηλόμισθους”;…..
    Μάλλον, όχι αυτοί που υποφέρουν … αλλά ούτε κι αυτοί που ταξιδεύουν αυτές τις ημέρες εντός ή εκτός….
    Χρόνια Καλά με πολύ υπομονή και λιγότερο πόνο και επί γης ειρήνη .

  9. Πλεοναζων εργαζομενος είπε:

    “Μπορεί να αδιαφορεί για την εικόνα του και να το ρίχνει στην εορταστική περίοδο, αλλά είναι στέλεχος μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.”
    Καλο το ανεκδοτο!

  10. DIMITRIS είπε:

    Σημάδια παρακμής! Μετά ξέρετε τί έρχεται… αν έχετε διαβάσει ιστορία βέβαια!

  11. Σαρακατσανος είπε:

    Ότι φάμε-ότι πιούμε και ότι χορτάσει ο κ@@@ς μας……Εκφράζει απόλυτα την πολιτική γενιά της μεταπολίτευσης. Αλλά όταν θα έρθει η ώρα της ΚΑΛΠΗΣ καλύτερα ψήφο στον ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ με τους σαράντα κλέφτες………γιατί αυτός τουλάχιστον είχε σαράντα κλέφτες, ενώ οι άλλοι……………….

  12. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ. είπε:

    Απορώ που μερικοί υπουργοί ξημεροβραδιαζονται σε κοσμικά κεντρα. Υποτίθεται ότι πρέπει να δουλεύουν νυχθημερόν για να λύσουν τα δυσεπίλυτα προβλήματα της χώρας. Άραγε ο πρωθυπουργός δεν βλέπει την ανικανότητα τους;

  13. Geros είπε:

    Αυτοί που ήταν στην Πάολα λέγανε «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι»?
    Σοβαρολογείς?
    Είναι εμφανές ότι δεν πας σε τέτοια μαγαζιά , και από αυτό περί …. προβληματισμένων θαμώνων και επειδή δεν ξέρεις πως είναι αδύνατον να γνωρίζει κάποιος που κοιτάει ποιος έκανε την ζημιά και ποιος την πλήρωσε , αυτό μόνο ο μετρ μπορεί να το ξέρει.
    Μπορεί να ήταν αλλουνού από το ίδιο τραπέζι , μπορεί να ήταν κερασμένα από άλλο τραπέζι , μπορεί να ήταν κερασμένα (το πιο πιθανό) από το μαγαζί.

  14. remal-gioysoyf είπε:

    δηλαδη το προβλημα καποιων ειναι αν κανει κακο στην κυβερνηση!!!!. Τρομαρα τους. Αν αυτοι καλοπερνουν ….μαλλον πολιτικοι ειναι που θελουν μα γινουν χαλιφηδες στην θεση του υπουργου

  15. Δαρβινος είπε:

    Αυτο με την “κυβερνηση εθνικης σωτηριας” που εκπροσωπει περιπου το 25% του ελληνικου λαου πολυ μου αρεσε. Ειναι σαν το ανεκδοτο με τον προσκοπο που περασε με το ζορι την γρια στο απεναντι πεζοδρομιο επειδη του ειχαν πει οτι πρεπει να κανει καλες πραξεις.

  16. παραμεθοριος είπε:

    πιο πολυ με προβληματιζουν τα γουστα και οι προτιμησεις του εν λογου υπουργου….

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γνωστός υπουργός “έκανε μεγάλη ζημιά” στην Πάολα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.