Χωρίς προβλήματα έληξε η αντιπυρική περίοδος στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η αντιπυρική περίοδος στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Η πόλη μας δεν αντιμετώπισε καμία απειλή χάρις στην ετοιμότητα των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, της Πυροσβεστικής, των εθελοντών αλλά και των ευαισθητοποιημένων πολιτών.
Κατά τη διάρκεια της, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Σ. Πανά, με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δ. Κοντονή και σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας, αντιμετώπισε περισσότερα περιστατικά σε σχέση με πέρυσι και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
Με αφορμή τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, ο Δήμαρχος Σ. Πανάς δήλωσε
«Για μια ακόμη χρονιά η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας λειτούργησε άψογα. Με τη βοήθεια των εθελοντών μας αλλά και με το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία οποιονδήποτε κίνδυνο.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας – Πυροπροστασίας και συγκεκριμένα τον κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο, επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Βούλας, τον κ. Ανδρέα Σαμαρά, Επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Βάρης και τον κ. Παναγιώτη Κερασιώτη, Επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Βουλιαγμένης, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Κοντονή που ήταν ο υπεύθυνος για τη λειτουργία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους Δημότες οι οποίοι με την υπεύθυνη στάση τους συνέβαλαν στην προστασία της πόλης μας.
Για ένα ακόμη καλοκαίρι αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαφυλάξουμε το πράσινο και την πόλη μας. Η συμμετοχή τόσων πολλών πολιτών στην προσπάθεια αυτή, αναδεικνύει ένα Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα, που μπορεί να λειτουργεί με σχέδιο, να κινητοποιεί και να ευαισθητοποιεί τους εθελοντές και να πετυχαίνει άριστα αποτελέσματα.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.