Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης




Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή του έργου που αφορά στην κατασκευή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, στην περιοχή Ασύρματος. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εξαθέσιο σχολείο , δυναμικότητας 180 μαθητών, με δυνατότητα προσθήκης και νέων αιθουσών. Ο περιβάλλοντας χώρος του σχολείου καλλωπίστηκε με προσεγμένες φυτεύσεις, ενώ κατασκευάστηκαν ένα γήπεδο βόλεϊ και δύο γήπεδα μπάσκετ για τις ανάγκες άθλησης των μαθητών.

Το έργο αυτό ξεκίνησε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές του πρώην Δήμου Βάρης, αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκε χρηματοδοτικό κενό το οποίο δημιούργησε σοβαρό κίνδυνο αδυναμίας ολοκλήρωσης του έργου.
Μετά από μεθοδευμένες ενέργειες της σημερινής Διοίκησης του Δήμου και της ένταξης του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Αττική», σήμερα το σχολείο είναι έτοιμο να παραδοθεί στους μαθητές και τους δασκάλους. Συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο διάστημα της διοικητικής παραλαβής , στις αρχές Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία του σχολείου και θα τελεστεί και η τελετή των εγκαινίων.
Η παραλαβή του σχολείου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Σ. Πανά. Παρόντες στην παραλαβή ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής επιτροπής Μ. Δασκαλάκης, ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δ. Μπελετσιώτης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ν. Ζαχαράτος, η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας κα. Γ. Ηλιοπούλου και η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Μ. Λίβα.

Σ. Πανάς, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης : «Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή και παράδοση του νέου σχολικού συγκροτήματος στον Ασύρματο της Βάρης»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.