Εξαρθρώθηκε στην Ηλιούπολη συμμορία που εξαπατούσε ηλικιωμένους




Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Συνελήφθησαν στις 10-10-2013 το απόγευμα στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης, πέντε (5) μέλη της ομάδας, τρεις (3) ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 51, 30, 26, μία 26χρονη ημεδαπή και ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον είχαν συγκροτήσει ομάδα με διακριτούς ρόλους και με αρχηγό τον 51χρονο προσέγγιζαν κυρίως ηλικιωμένα άτομα και προσποιούμενοι τους λογιστές, τους εφοριακούς ή τους ασφαλιστές, τα εξαπατούσαν και τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά. Το τελευταίο εξάμηνο είχαν εξαπατήσει δύο (2) ηλικιωμένους στην περιοχή του Γέρακα Αττικής και του Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, τα οποία εντοπίσθηκαν επίσης στην περιοχή και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.