Δωρεάν νομικές υπηρεσίες στους δημότες
Ο Δήμος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της ανάδειξης και ενίσχυσης των εθελοντικών δράσεων, προσφέρει στους Δημότες τη δυνατότητα δωρεάν υπηρεσιών παροχής νομικών συμβουλών όπως και νομικής συμπαράστασης και συνδρομής από Δικηγόρο, κάτοικο της πόλης μας, που προσφέρθηκε εθελοντικά να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συμπολίτες μας .

Όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, οδός Ζεφύρου 2 στη Βούλα και στα τηλέφωνα 2132019904 – 5.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι αυτές οι εθελοντικές δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς να πληθαίνουν, αποδεικνύοντας έτσι ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή η συλλογικότητα στην πόλη μας αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς ευχαριστεί την συμπολίτισσα μας Δικηγόρο κα. Τίνα Κουτρουβίδη για την διάθεση της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για πρόσβαση σε νομικές υπηρεσίες που χρειάζονται. Με τη ευκαιρία αυτή απευθύνει τις ευχαριστίες του και σε όσους δημότες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες σε διάφορους άλλους τομείς και καλεί ακόμα περισσότερους να συμμετέχουν με τις δικές τους δυνάμεις σε κάθε δράση που αφορά όλους μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.