Δημόσια διαβούλευση για την Κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , ενόψει της εφαρμογής του άρθρου 16, παρ. 2 του Ν. 4177/2013 ( Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις) , διοργανώνει συνάντηση ενημέρωσης και δημόσιας διαβούλευσης με τον εμπορικό κόσμο της πόλης θέμα « Λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές στα όρια του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στη Βούλα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Κ. Καραμανλή 18).
Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να παραστούν όλοι οι έμποροι της πόλης ενώ από πλευράς Δημοτικής Αρχής το παρόν θα δώσουν και θα παρουσιάσουν τις θέσεις του Δήμου ο Δήμαρχος Σ. Πανάς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δ. Κοντονής.
Με αφορμή τη διοργάνωση της συνάντησης αυτής, ο Δήμαρχος Σ. Πανάς έκανε την παρακάτω δήλωση:
« Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει κληθεί από την Περιφέρεια Αττικής να καταθέσει τις θέσεις του, όσον αφορά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, στα όρια του ενιαίου Δήμου. Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες της πόλης μας και συνυπολογίζοντας πως η περιοχή μας αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο, κρίναμε επιβεβλημένο να ακούσουμε τις απόψεις του εμπορικού μας κόσμου πριν καταθέσουμε ως Διοίκηση του Δήμου τις τελικές μας θέσεις, ενόψει της εφαρμογής του Ν. 4177/2013 . Δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σε όλους τους εμπόρους να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ώστε όλοι μαζί να συν-διαμορφώσουμε τις θέσεις του Δήμου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Καλώ όλο τον εμπορικό κόσμο να δώσει το παρόν στη συνάντηση της προσεχούς Κυριακής, γιατί είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.