Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Ηλιούπολης Κύκλοι μαθημάτων – Χειμώνας 2013-14




Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης, ένας νέος θεσμός που βρήκε θερμή ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά φέτος τη λειτουργία του, με νέους κύκλους μαθημάτων.

 Έχοντας ήδη κατορθώσει να συμπεριλάβει στο ενεργητικό του σημαντικούς κύκλους μαθημάτων με εισηγητές κορυφαίους Πανεπιστημιακούς δασκάλους, προγραμμάτισε για φέτος τέσσερις νέους κύκλους με πολύ ενδιαφέροντα γνωστικά αντικείμενα και με έγκριτους και καταξιωμένους στον επιστημονικό και πανεπιστημιακό χώρο εισηγητές.

 Οι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές Στράτος Θεοδοσίου, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Μαρία Ευθυμίου και Γιάννης Πανούσης είναι υπεύθυνοι για τους κύκλους μαθημάτων που θα υλοποιηθούν φέτος, στους τομείς της Αστρονομίας, της Φιλοσοφίας, της Παγκόσμιας Ιστορίας και της Εγκληματολογίας αντίστοιχα.

 Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που θα ανοίξει πάλι τις πύλες του στις 6 Νοεμβρίου 2013, αποσκοπεί στην διάχυση της γνώσης σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, στην πνευματική καλλιέργεια και στην διαρκή επιμόρφωση των πολιτών, καθώς και στην επαφή τους με γνωστικά αντικείμενα ευρύτερου ενδιαφέροντος, μέσα από την υψηλού πανεπιστημιακού επιπέδου  προσέγγισή τους.

 Τα μαθήματα θα γίνονται στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

 Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, θα δίνουν το όνομά τους στην είσοδο.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στον «Πολιτιστικό, Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρ. Γρηγορίου», τηλ. 210 9940699 

ή να επισκεφθείτε τις ηλ. διευθύνσεις   www.politismos-ilioupoli.gr & www.ilioupoli.gr

Πρόγραμμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.