“Αν δε δεις αποτέλεσμα με τα βότανά μου, να τα βάλω να τα κάψω”! (VIDEO)




“Αυτό το επάγγελμα δεν είναι για τον καθένα. Πρέπει να αγαπάς τη φύση”, μας είπε ο κ. Γιώργος, ο οποίος είναι συλλέκτης βοτάνων εδώ και μια δεκαετία, δουλεύοντας όμως αποκλειστικά μόνος του.

Τον βρήκαμε στον πάγκο που είχε στήσει στην Ιασωνίδου, κοντά στη λαϊκή. Εκεί θα τον βρίσκετε κάθε Πέμπτη. Οι πιστοί πελάτες του άλλωστε το ξέρουν…

“Δεν ανήκω στο σύστημα. Τα μαζεύω μόνος μου, έχω τις γνώσεις”, μας είπε, τονίζοντας πως έχει τη λύση της αντιμετώπισης της χοληστερίνης, του κυκλοφορικού, της πίεσης κτλ. σε φακελάκια που περιέχουν κοκτέιλ αποξηραμένων βοτάνων, έτοιμα να γίνουν τσάι, με όχι παραπάνω από 4 ευρώ το καθένα.

“Εκεί πάνω στα βουνά που πηγαίνω και τα συλλέγω, αισθάνομαι ως ο βασιλιάς των βασιλέων”, μας λέει με χαμόγελο ενώ το εργαστήριό του βρίσκεται λίγο μακριά, στον τόπο καταγωγής του: “Πηγαινοέρχομαι Ήπειρο, στο εργαστήριο”.

Όσο για το αν τα βότανά του έχουν πράγματι κάποιο ευεργετικό αποτέλεσμα στην υγεία, ο κ. Γιώργος δε σηκώνει κουβέντα: “Για να στο δίνω εγώ, σημαίνει οτι είναι δοκιμασμένο”, μας είπε.

Δείτε τον…

http://www.youtube.com/watch?v=RbHOV7nheJk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.