ΤΡΑΓΙΚΟ – μοντέλα ποζάρουν σε μοτοσυκλέτες της ΕΛΑΣ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την ώρα που αστυνομία έχει βρεθεί στο στόχαστρο ελέω Χρυσής Αυγής, άνδρες της και συγκεκριμένα της ομάδας «Ζ», προχωρούν σε απερίσκεπτες πράξεις.
Ζητάδες σταμάτησαν στη Γλυφάδα  για έλεγχο γνωστό μοντέλο, την Άρτεμις Αλεξανδράτου και όχι μόνο δεν της έδωσαν κλήση, αλλά πήραν οι ίδιοι αυτόγραφο!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αλλά της επέτρεψαν να ανέβει στη μοτοσικλέτα τους και να φωτογραφηθεί, όπως γράφει το gossip-tv.gr. Στο τέλος τους άφησε και αυτόγραφο στο «ημερήσιο δελτίο οχήματος».

(matrix24.gr)

Είσαι αστυνομικός. Έχεις υπηρεσία σε περιοχή που κυκλοφορούν επώνυμα-λέμε τώρα-κορίτσια. Τις σταματάς! Τις γράφεις ή παίρνεις αυτόγραφο;

Στην προκειμένη περίπτωση η Άρτεμις Αλεξανδράτου σταμάτησε μετά απο σήμα για έλεγχο και όχι μόνο δεν πήρε κλήση αλλά καβάλησε την μηχανή…πόζαρε και στο τέλος άφησε και αυτόγραφο στο «ημερήσιο δελτίο οχήματος».

Άσε που μέχρι να ανέβει στη μηχανή με το σούπερ μίνι, οι αστυνομικοί σίγουρα «τα είδανε όλα».
Τουλάχιστον όταν συμβαίνουν αυτά, μην αφήνετε τέτοια κοριτσάκια να τραβάνε φωτογραφίες γιατί έτσι κάποιοι ξεφτιλίζουν το σώμα…

Ξεφτιλίζονται συνάδελφοί σας που πληρώνουν απο την τσέπη τους κάνοντας έρανο για τα service των μηχανών και τις βενζίνες…

Η απόλυτη ξεφτίλα…Αλήθεια κύριε Υπουργέ…Εδώ δεν υπάρχει…λόγος για Ένορκη Διοικητική εξέταση;

(blogs.gossip-tv.gr)

Μία… τρελή νύχτα ήταν η προχθεσινή για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και την Άρτεμις Αλεξανδράτου. Οι δύο φίλες διασκέδαζαν μαζί σε κλαμπ της Γλυφάδας και όταν έφυγαν από εκεί έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών της ομάδας «Ζ».

Η Ζέτα ως καλή οδηγός –η οποία σημειωτέον είχε ξεχάσει να ανοίξει τα φώτα του αυτοκινήτου της- έκανε ό, τι της ζήτησαν οι αστυνομικοί. Έδωσε ταυτότητες και τα λοιπά έγγραφα που χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, πλην όμως διέθετε μόνο αντίγραφο της ασφάλειας και για το λόγο αυτό έπρεπε, βάσει των λεγόμενων των αστυνομικώ,ν να οδηγηθεί η ίδια και η συνοδηγός της στο αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί αφού ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους μέσω ασυρμάτου για τις… πρωταγωνίστριες του περιστατικού, άλλαξαν σύμφωνα με την Espresso, αμέσως στάση απέναντί τους και αντί να τους οδηγήσουν στο αυτόφωρο, τους ζήτησαν… αυτόγραφα!

Μάλιστα το κλίμα ήταν τόσο θερμό που στα κορίτσια επετράπη τελικά να «καβαλήσουν» τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών και να φωτογραφηθούν πάνω σε αυτές!

(zougla.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.