Δολοφονική επίθεση εναντίον επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη




Νεα στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως για το χτύπημα που έγινε τα ξημερώματα εναντίον 61χρονου επιχειρηματία στο σπίτι του στην Βουλιαγμένη.
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είναι πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Ο δράστης, φορούσε μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπο, fullface και χρησιμοποίησε σανίδες τις οποίες τοποθέτησε στο πλάι της βίλας για να μπορεί να μπει και να βγει εύκολα.

Στο χώρο, βρέθηκαν 10 κάλυκες από αυτόματο όπλο 32 χιλιοστών.

– Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα σε σπίτι στην Βουλιαγμένη
– Το θύμα 61χρονος επιχειρηματίας, νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας
– Έχασε το μάτι του από τον πυροβολισμό ο επιχειρηματίας
– Ο δράστης μπήκε πυροβολώντας στο σπίτι

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη. Λίγο μετά τις τέσσερις και μισή ο 61χρονος επιχειρηματίας άκουσε πυροβολισμούς. Ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί προς το σπίτι του.

Η βίλα του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη - ΦΩΤΟ NEWSIT
Η βίλα του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη – ΦΩΤΟ NEWSIT

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άγνωστος πυροβόλησε στη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας του πρώτου ορόφου.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας

Εκείνη την ώρα ο 61χρονος επιχειρηματίας και η οικογένειά του βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ο 61χρονος βγήκε αρχικά στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου για να δει τι συνέβαινε και στη συνέχεια φαίνεται πως κατέβηκε στο ισόγειο.

Στην πλαϊνή πλευρά της βίλας εντοπίστηκαν 2 ξύλινες σανίδες τις οποίες προφανώς ο δράστης τοποθετήσε για να πηδήξει τον φράχτη - ΦΩΤΟ NEWSIT
Στην πλαϊνή πλευρά της βίλας εντοπίστηκαν 2 ξύλινες σανίδες τις οποίες προφανώς ο δράστης τοποθετήσε για να πηδήξει τον φράχτη – ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο δράστης φαίνεται πως ήθελε να κάνει κακό στον 61χρονο. Πυροβολούσε όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία στα τυφλά.

Τουλάχιστον δύο σφαίρες δέχθηκε ο άτυχος άνδρας. Η μια στο κεφάλι και η δεύτερη στα πόδια.

Αμέσως η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο.

Ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση.

Το Newsit επικοινώνησε με τη Διοίκηση του νοσοκομείου και δυστυχώς η κατάσταση του 61χρονου είναι κρίσιμη. Τελείωσε το πρώτο πολύωρο χειρουργείο και σύμφωνα με πληροφορίες o επιχειρηματίας έχασε το ένα του μάτι. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερο χειρουργείο όταν η κατάστασή του σταθεροποιηθεί.

Ο τρόπος της επίθεσης δείχνει προσωπικές διαφορές και όχι ληστεία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ  – newsit.gr

 

Ένοπλη επίθεση, με στόχο 62χρονο επιχειρηματία, σημειώθηκε τη νύχτα στη Βουλιαγμένη. Άγνωστος εισέβαλε, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος είναι Έλληνας ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ και τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, με τραύματα στο κεφάλι και στο πόδι. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε το μάτι του.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε το τζάμι της εισόδου, μπήκε στο σπίτι, όπου κοιμόταν ο 62χρονος με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά και, ενώ αυτός κατέβηκε από τον πάνω όροφο, να δει τι συμβαίνει, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση, από τον τρόπο δράσης εκτιμούν ότι κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας είναι πιθανότατα προσωπικές διαφορές, γι’ αυτό οι έρευνες στρέφονται κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

(protothema.gr)

 

Σοκ στη Βουλιαγμένη: Αγνωστος πυροβόλησε επιχειρηματία στο κεφάλι -Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

 

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Βουλιαγμένη 61χρονος επιχειρηματίας. Ολα έγιναν στις 4 τα ξημερώματα όταν άγνωστος δράστης μπήκε στο σπίτι του επιχειρηματία στην οδό Πραξιτέλους 11 και αφού τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στα πόδια εξαφανίστηκε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση διακίνησης λαθράιων τσιγάρων.

Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος άνδρας δέχθηκε δύο σφαίρες μια στο κεφάλι και μία στα πόδια.

(iefimerida.gr)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.