Σκακιστική συνάντηση στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης




Για δεύτερη χρονιά φέτος διοργανώνεται σκακιστική συνάντηση το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2013, στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης.

 Η διοργάνωση, που γίνεται από τον Σκακιστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης, θα περιλαμβάνει αγώνες σκακιού, και θα πλαισιώνεται από πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το Σάββατο, 28/9, στις 18:00, θα στηθούν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας 50 περίπου σκακιέρες, για τη διεξαγωγή ανοιχτού πρωταθλήματος σκακιού, για μαθητές, αλλά και μεγαλύτερους φίλους του πανάρχαιου αυτού αθλήματος.

Παράλληλα θα διεξαχθεί τουρνουά blits (γρήγορος αγώνας), στο οποίο θα λάβουν μέρος παιδιά, μέλη του Σκακιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Θα ακολουθήσει η βράβευση των τριών νικητών του τουρνουά, καθώς και βράβευση τριών κορυφαίων σκακιστών, μελών του Σκακιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε σημαντικές διοργανώσεις σκακιού.

Η βραδιά θα κλείσει με την προβολή της ταινίας «Σκακιστικός πυρετός», του 1925, σε σκηνοθεσία Βσεβολόντ Πουντόβκιν, του πιο σημαντικού μετά τον Αϊζενστάιν σκηνοθέτη εκείνης της εποχής.

Την Κυριακή, 29/9, στις 20:00, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, με αγαπημένα τραγούδια. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στα τηλ. 210 9953693 & 6977320563.

 

Πρόσκληση

 

24/9/13
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.