Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαχωρισμού στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Βούλας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Βάρη Βούλας Βουλιαγμένης μια σημαντική παρέμβαση στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Βούλας.
Συγκεκριμένα, έγιναν οι εργασίες διαχωρισμού των δύο σχολείων, με τοποθέτηση ειδικού κιγκλιδώματος και φύτευση φυτών, έτσι ώστε αφενός να διασφαλίζεται η λειτουργική ανεξαρτησία των δύο σχολείων, αφετέρου να γίνεται σε διαφορετικούς χώρους ο προαυλισμός των μαθητών.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελούσε εδώ και χρόνια αίτημα τόσο των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων, όσο και των γονέων των μαθητών.
Παράλληλα με το διαχωρισμό των δύο σχολείων, πραγματοποιήθηκαν στο σχολικό συγκρότημα και μια σειρά από άλλες εργασίες, όπως το βάψιμο του κτιρίου και η ενίσχυση της μόνωσης.
Με αφορμή τις παρεμβάσεις που έγιναν τόσο στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας, όσο και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης, ο Δήμαρχος Σ. Πανάς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ως Δημοτική Αρχή κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι στην πόλη μας θα λειτουργούν ασφαλή δημόσια σχολεία, απαλλαγμένα από όλα όσα βαραίνουν το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ικανά να εξασφαλίζουν τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας.»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.