Καταγγελία Κονδύλη για αυθαιρεσίες στο λόφο Πανί (VIDEO&EIKONEΣ)




Καταγγελία για αυθαιρεσίες  σε κοινόχρηστο χώρο στο λόφο Πανί, έκανε στο notia.gr o Aνδρέας Κονδύλης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλίμου.Σύμφωνα με τον κ.Κονδύλη, ένας ιδιώτης που χτίζει τη βίλα του στο λόφο Πανί, δημιούργησε δρόμο παρεμβαίνοντας στο φυσικό περιβάλλον. Για το θέμα έχουν αντιδράσει οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά ο ιδιώτης, σύμφωνα με την καταγγελία, ισχυρίζεται ότι πήρε άδεια από το Δήμο.

“Bρισκόμαστε σε ένα από τα πιο ωραία σημεία του Αλίμου και θα έλεγα και της Αττικής, είμαστε στο λόφο Πανί, στην κορυφή του λόφου, από κάτω φαίνεται το αεροδρόμιο, ο Άγιος Κοσμάς και εδώ στο σημείο που βρισκόμαστε είναι κοινόχρηστος χώρος.

Εδώ λοιπόν ήρθε ένα κύριος και έκανε παρέμβαση με τις μπουλντόζες, λέγοντας ότι έχει άδεια από τη Δημοτική Αρχή. Αλλοίωσε όλο το πρανές έχει κάνει εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες, έχει σκάψει.Έρχεται λοιπόν ο καθένας και κάνει ότι θέλει σε ένα κοινόχρηστο χώρο.Και μιλάμε ότι είμαστε στην κορυφή του λόφου. Έχει γίνει παρέμβαση σε κοινόχρηστο χώρο και δημιούργησε δρόμο στην κορυφή του λόφου”.

http://www.youtube.com/watch?v=e-fATbZDaAw

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Καταγγελία Κονδύλη για αυθαιρεσίες στο λόφο Πανί (VIDEO&EIKONEΣ)

  • 19/06/2013 at 4:43 μμ
    Permalink

    Αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει κράτος! Εχει ενδιαφέρον η άποψη του δήμου .

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.