Υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας ο Γιώργος Παπανικολάου
(parapolitika.gr)

Πρόκειται για τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας

Η θέση του έλληνα ευρωβουλευτή είναι άνετη. Κι αυτό γιατί δεν εκλέγεται με σταυρό προτίμησης αλλά τον ορίζει το κόμμα.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Αν τον τοποθετήσει ο αρχηγός σε εκλόγιμη θέση, την έχει «ζωή και κότα» για την επόμενη πενταετία και μπορεί να παρεμβαίνει όποτε θέλει στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

Πολλοί εξ εκείνων δοκιμάζουν συχνά και την τύχη τους στο ελληνικό κοινοβούλιο, αν δεν προέρχονται από αυτό κι έχουν πάει εκεί για αποστρατεία.

Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν έχει διεκδικήσει απ’ ευθείας θέση στην Αυτοδιοίκηση.

Πρόκειται για τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας κόντρα στον νυν, τον ΠΑΣΟΚο Κώστα Κόκκορη.

Σήμερα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο είναι ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον κ. Παπανικολάου για την υποψηφιότητά του.

Τη στιγμή αυτή δε, γίνεται συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. από τη Γλυφάδα, στην εξοχική κατοικία του κ. Παπανικολάου κοντά στο Σούνιο.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.