Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη 2013 – το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου




Όπως κάθε Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος, ο πολιτιστικός φορέας του Δήμου Αγ. Δημητρίου παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φθινοπώρου, τις γνωστές σε όλους τους δημότες μας “Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη”.

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 6 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου, η πόλη μας θα πλημμυρίσει με μελωδίες, δημιουργικότητα, θεατρικές παραστάσεις και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα. Για ακόμη μια φορά θα έχουμε την ευκαιρία και τη χαρά να απολαύσουμε καταπληκτικές μουσικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις που υπόσχονται πολλές εκπλήξεις! Φρέσκοι ήχοι, διαφορετικό ύφος και χρώματα δημιουργίας με πρωτοτυπία και εκλεπτυσμό θα κατακλύσουν την πόλη του Αγίου Δημητρίου.

Με ελεύθερη είσοδο -αντί εισιτηρίου μπορείτε να προσφέρετε σχολικά είδη και τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου-, μουσικές συναυλίες & παραστάσεις στην πλατεία Αλέκου Παναγούλη, στο πάρκο Ελ. Βενιζέλου στον Ασύρματο και στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, θεατρικές παραστάσεις και θέατρα σκιών στα σχολεία μας ή ακόμα και στη δημοτική βιβλιοθήκη. Aξιοποιούμε τους χώρους της πόλης μας, εξαπλώνουμε τέχνες και πολιτισμό σε όλες της τις γωνιές και δίνουμε ηχηρή απάντηση και ελπιδοφόρα διέξοδο στις δύσκολες ημέρες των καιρών μας, μέσα από τους μουσικούς κώδικες, από την υπέροχη αρμονία του χορού και της κίνησης και από τα σπινθηροβόλα μηνύματα του θεατρικού λόγου. Ειδικά φέτος που η αισιοδοξία και η ελπίδα αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι στην καθημερινότητα όλων μας.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.