Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρίπολης με δεδομένο ότι η 21η Σεπτέμβρη είναι Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ , διοργανώνει διήμερο επιστημονικών εκδηλώσεων 21 και 22 Σεπτέμβρη, Σάββατο και Κυριακή.

Συγκεκριμένα:

1. Στις 21 Σεπτέμβρη ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης θα γίνει Διάλεξη με θέμα την «ΑΝΟΙΑ» με ομιλητή τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο νευρολόγο-ψυχίατρο, διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Τρίπολης.

2. Την Κυριακή 22/09/2013 στην πλατεία Φλέμινγκ 9:00-13:30 το πρωί και 17:30-21:00 θα γίνει από επιστημονική ομάδα οκτώ εξειδικευμένων ιατρών, έλεγχος μνήμης για όσους συνδημότες μας το επιθυμούν.

Θα βαθμολογηθούν και θα αξιολογηθούν τα διαγνωστικά αποτελέσματα των παρακάτω διαταραχών:

Α)Απουσία γνωστικής διαταραχής

Β)Ένδειξη γνωστικής ανεπάρκειας

Γ)Ελαφρά ανοϊκή διαταραχή

Δ)Μέτρια ανοϊκή διαταραχή

Ε)Σοβαρή ανοϊκή διαταραχή

Ο έλεγχος θα γίνεται με ραντεβού στο τηλέφωνο 2109970055 στη νοσηλεύτρια κα Μεσσήνη Ζωή ή στο 2109970010 στον αντιδήμαρχο κ. Γιαννάκη Χρήστο.
Για όσους δεν κλείσουν ραντεβού και το αποφασίσουν τελευταία στιγμή θα εξεταστούν κατ’ εξαίρεση. Η δράση αυτή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου δίνει την ευκαιρία στους συνδημότες μας να διαγνώσουν, να προλάβουν, να μετριάσουν ή ακόμα και να λύσουν προβλήματα άνοιας, με απόλυτα υπεύθυνες επιστημονικές θεραπευτικές μεθόδους από αξιόλογους επιστήμονες ιατρούς της νευρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρίπολης που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.