Ανακοίνωση για τους Παιδικούς Σταθμούς στο Δήμο Αγίου Δημητρίου




Η επιτροπή επεξεργασίας των αιτήσεων που έγιναν για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, αφού εξέτασε τα στοιχεία και σύμφωνα με τον υπάρχοντα Κανονισμό Λειτουργίας, αποφάσισε να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα τα παιδιά:

α) των εργαζόμενων μητέρων
β) όσων λόγω κοινωνικών αιτιών έχουν ανάγκη φροντίδας

Η τοποθέτηση έγινε στο σταθμό της πρώτης επιλογής τους, εκτός των περιπτώσεων που δεν ήταν εφικτό, οπότε εξυπηρετήθηκαν σε άλλο Παιδικό Σταθμό όπου υπήρχαν κενές θέσεις.

Η απορρόφηση των παιδιών θα γίνει σταδιακά, εφόσον θα υπάρξει προσωπικό ικανό σε αριθμό ώστε να παρέχει την πρέπουσα ασφάλεια και αγωγή στα παιδιά.

Για άλλη μια φορά, το Υπουργείο Εσωτερικών καθυστέρησε την έγκριση προσλήψεων εποχικού προσωπικού. Δόθηκε η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις, την οποία προωθούμε.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί:

Για παιδιά που τοποθετούνται μέσω ΕΣΠΑ θα πρέπει να παρουσιαστούν στους αντίστοιχους Παιδικούς Σταθμούς, από τις 09/09 έως και τις 13/09 προκειμένου να υπογράψουν την εντολή τοποθέτησης
Από τις 09/09/2013 θα μπορούν να εξυπηρετούνται και τα παιδιά που έχουν επανεγγραφή
Όσον αφορά στις νέες εγγραφές, οι γονείς μπορούν να εξυπηρετούνται, κατόπιν συνεννόησης, με τις υπεύθυνες του κάθε Παιδικού Σταθμού.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των Παιδικών Σταθμών για τη νέα σχολική χρονιά

Πίνακας αποτελεσμάτων

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.