395.000 ευρώ “ρίχνει” ο Ορφανός στη γειτονιά του Κονδύλη




Βέβαια τα λεφτά δεν είναι δικά του και ελπίζουμε να πάνε όλα εκεί που πρέπει χωρίς υπερτιμολογήσεις γιατί δεν είναι εποχές για τέτοια. Γιατί έχουμε δει παιδικές χαρές που κόστισαν μισό εκατομμύριο ευρώ αλλά ο λογαριασμός δεν βγαίνει με τίποτα. Ακόμη και με τα πιο ακριβά υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του δήμου Αλίμου για τα έργα προϋπολογισμού 395.000€ στα Αμπελάκια:

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εγκρίθηκε η Ένταξη της Πράξης «Βελτίωση Δικτύου Πεζοδρόμων περιοχής Αμπελακίων του Δήμου Αλίμου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2007-2013, στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής», προϋπολογισμού 395.000€.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του δικτύου πεζοδρόμων στην περιοχή Αμπελακίων στο Δήμο Αλίμου με νέες επιστρώσεις, αναβάθμιση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης, προμήθεια και τοποθέτηση νέων φωτιστικών, συντήρηση ζαρντινιέρων και νέες φυτεύσεις.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν στους πεζοδρόμους των οδών Μεγάλου Σπηλαίου, Μεγίστης, Βάρναλη, Λάρνακος, Λευκωσίας.
Οι ανωτέρω επεμβάσεις στοχεύουν στη βελτίωση των τοπικών συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων, της προσπελασιμότητας των διερχομένων και στην γενικότερη ανάπλαση της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.