O δήμος Αλίμου ψάχνει ακίνητα για τα Δημοτικά Ιατρεία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο




 

Ο Δήμαρχος Αλίμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και την 13η Σεπτεμβρίου 2013, για τη μίσθωση ακινήτων που θα καλύψουν ανάγκες στέγασης γραφείων Δημοτικών Ιατρείων και Κοινωνικού Φαρμακείου.
Περιγραφή του μισθίου :

Τα προς μίσθωση ακίνητα πρέπει να είναι συστεγαζόμενα.

  •  Να έχει έκαστο ανεξάρτητη είσοδο και εμβαδόν ωφέλιμο επιφάνειας 90 – 100 τ.μ.
  • Να είναι διαμορφωμένα με εσωτερικά χωρίσματα (σε δωμάτια).
  • Να ευρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλίμου, κατά προτίμηση όσο το δυνατόν πλησιέστερα στη Δ/νση Κοινωνικής Αντίληψης του Δήμου (που στεγάζεται επί της οδού Αριστοτέλους).
  •  Να διαθέτουν W.C.
  •  Να έχουν κατάλληλο φυσικό φωτισμό, να διαθέτουν θέρμανση και κλιματισμό και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, αερισμού για τη στέγαση των παραπάνω υπηρεσιών.
  •  Τα ακίνητα πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτα εντός του μηνός από την υπογραφή της σύμβασης μισθώσεως.
  •  Η μίσθωση θα είναι διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης, εφόσον συμφωνούν και τα δύο μέρη.

Οι προσφορές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Αξιολόγησης ακινήτων (Δημαρχείο Αλίμου, υπόψη κας Γ. Κρόκου τηλ. 213-200-8115), η οποία Επιτροπή μετά από επιτόπιο έρευνα θα κρίνει επί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και του περί αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακήρυξης, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στο Γραφείο Μισθώσεως Ακινήτων του Δήμου (Αριστοτέλους 53, 174 55 Άλιμος) από το οποίο μπορούν να ζητήσουν την διακήρυξη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

(κα Ν. Μοσχοπούλου τηλ. 213-200-8058, e-mail: [email protected])

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

O Δήμαρχος Αλίμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και την 13η Σεπτεμβρίου 2013, για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Κέντρο Διανομής Συσσιτίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το προς μίσθωση οίκημα πρέπει :

v Να είναι σε ισόγειο χώρο με εμβαδόν ωφέλιμο επιφάνειας 70 – 80 τ.μ. με ανεξάρτητη είσοδο και έξοδο κινδύνου.

Να διαθέτει επιπλέον συστεγαζόμενο αποθηκευτικό χώρο επιφανείας 70 – 80 τ.μ.

v Να ευρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλίμου, αποκλείοντας τις λεωφόρους του Δήμου μας προκειμένου να εξασφαλιστεί η διακριτική προσέλευση.

Θα προτιμηθεί ακίνητο που βρίσκεται όσο το δυνατόν πλησιέστερα στη Δ/νση Κοινωνικής Αντίληψης του Δήμου (που στεγάζεται επί της οδού Αριστοτέλους).

v Να διαθέτει δύο W.C.

v Να έχει κατάλληλο φυσικό φωτισμό στον ισόγειο χώρο, να διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, αερισμού για τη στέγαση της παραπάνω υπηρεσίας.

v Το ακίνητο πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτο εντός του μηνός από την υπογραφή της σύμβασης μισθώσεως.

v Η μίσθωση θα είναι διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης, εφόσον συμφωνούν και τα δύο μέρη.

Οι προσφορές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Αξιολόγησης ακινήτων (Δημαρχείο Αλίμου, υπόψη κας Γ. Κρόκου τηλ. 213-200-8115), η οποία Επιτροπή μετά από επιτόπιο έρευνα θα κρίνει επί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και του περί αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακήρυξης, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στο Γραφείο Μισθώσεως Ακινήτων του Δήμου (Αριστοτέλους 53, 174 55 Άλιμος) από το οποίο μπορούν να ζητήσουν την διακήρυξη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

(κα Ν. Μοσχοπούλου τηλ. 213-200-8058, e-mail: [email protected])

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.