«Να πάτε να γ@@@@@@@@!» η απάντηση του Στέλιου Σταυρίδη σε όσους δεν ήθελαν την πώληση του Ελληνικού
Αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη σε συνέντευξή του σε νορβηγική εφημερίδα. Στις δηλώσεις του φέρεται να χαρακτήρισε ηλίθιους τους Ελληνες, ενώ σε μία εκφορά του λόγου του είπε «Fuck you» για όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bergens Tidente» (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ ήταν ακόμη στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Σταυρίδης ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια για το πάρκο του Ελληνικού. «Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όμως αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο που έκανε για τη νοημοσύνη των Ελλήνων. «Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Πωλείται: ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατ. κατοίκους».

Οταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε πως και η Νορβηγία έχει μεγάλο δημόσιο τομέα, της απάντησε «Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο» δείχνοντας μάλιστα διαφημιστικά φυλλάδια για τα δωμάτια που νοικιάζει στην Κεφαλλονιά, σύμφωνα με το the press project, που αποκάλυψε το θέμα. «Εδώ θα έπρεπε να βρίσκεστε τώρα. Νοικιάζουμε και βίλες», όπως αναφέρει κείμενο-λεζάντα της έντυπης νορβηγικής εφημερίδας.

Ακόμη ο κ. Σταυρίδης χαρακτήρισε ευλογία Θεού τις ιδιωτικοποιήσεις, που θα φέρουν «επενδύσεις, θέσεις εργασίας και πλούτο», ενώ τις χαρακτήρισε ως την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για ανάπτυξη. «Αν πετύχει, θα δούμε όλο και περισσότερους Ελληνες να δουλεύουν στη χώρα τους με αξιοπρέπεια», κατέληξε.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.